Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha játékhoz hangfal/hangszóró,...

Ha játékhoz hangfal/hangszóró, akkor ti melyik márkára és típusra esküdtök? Illetve vezetékes vagy wireless?

Figyelt kérdés

#hangfal #hangszóró #PC speaker #gamer hangszóró
2023. jan. 7. 18:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A lemezjátszómhoz pl. Edifierem van, azzal meg is vagyok elégedve, de mivel itt a gépes asztalomon nincs sok hely próbálnék nem egy nagyobb hangfalat venni.
2023. jan. 8. 11:00
 12/18 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Ha az asztalon lesz, nem kell, hogy vezeték nélküli legyen. Vezeték jóval megbízhatóbb, mint a küldött jel, jobb hangzás, kevesebb vagy abszolút késésmentes. Nem kellenek olyan nagy hangfalak, teljesítmény, mivel közel a fejedhez, inkább jobb minőség a lényeg. Valami aktív sztereo hangfalpárat, akár studio vonalon javasolnék valamit. Már csak a keret hiányzik, mennyi költenél rá. Drága, de nagyon jól szól a Yamaha HS széria, vagy Audioengine A2, ebből van BT-s változat is úgy tudom. Olcsóbb megoldás lehet Edifier márkán belül megfelelő modellt választani.
2023. jan. 10. 11:14
 13/18 A kérdező kommentje:

Most rendeltem meg ezt:

[link]

2023. jan. 10. 15:21
 14/18 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Majd írhatnál pár sort róla, ha lesz tapasztalat a hangjáról.
2023. jan. 10. 15:43
 15/18 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp! :) végülis azt választottam, ami a bluetooth kapcsot is tudja, így azt használom, ami épp kényelmesebb.
2023. jan. 10. 16:30
 16/18 NTBS ***** válasza:
100%
Írd meg milyen lett.
2023. jan. 10. 17:12
 17/18 A kérdező kommentje:
Na ma vettem át, egyelőre csak bluetoothon keresztül teszteltem telóról, de így is csodásan szól, és nagyon szép ez a fehér dizájn! :) Még pár nap, amire beüzemelem az asztali gépnél, mivel még nézek polcokat az íróasztalom mellé, ahova majd szépen beillesztem a hangfalakat.
2023. jan. 13. 21:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Na most már szuperül üzemel az asztali gépemnél! Gyönyörűen szól és szép is ez a fehér dizájn. :) Az is szuper benne, hogy tudom bluetooth módban, illetve hagyományosan kábelesen is használni, szerintem ez így nagyon praktikus! Ha vacilálnátok rajta, akkor ne tegyétek, mert ez az Edifier cég kifogástalan termékeket gyárt.
2023. jan. 21. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!