Ha játékhoz hangfal/hangszóró, akkor ti melyik márkára és típusra esküdtök? Illetve vezetékes vagy wireless?
Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 18:07
A kérdező szavazást indított:
Vezetékes
Vezeték nélküli
11 szavazat
1/18 anonim válasza:
Vezeték nélkülinél van némi késés, ami főleg online multi játékokban zavaró.
100-200ms-os késés kimondva nem számít soknak, de a gyakorlatban sok múlik azon, hogy mikor hallod meg ha valaki éppen mögötted lépked az üvegtörmeléken.
2/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Látom vannak olyanok is, amik mind a két verziót tudják.
2023. jan. 7. 18:38
3/18 anonim válasza:
HyperX Cloud 2, a hozzá adott velúr párnával.
Ahhoz egy Fiio E10K TC és szerintem jobb nem is kell.
4/18 anonim válasza:
hangfal? ha olcso (100k ig) es multimedias kell pl bluetooth taviranyito vagy optikai bemenet akkor edifier ha van penz akkor pedig studio monitor esetleg ha csak az kell hogy aggya a mellyet™ akkor logitech z623
5/18 A kérdező kommentje:
Hangszóróval is jó lehet.
2023. jan. 7. 22:12
6/18 fukapapa27 válasza:
Én személy szerint a Creative vagy a Genius fa dobozos setet tudnám ajánlani nagyon tudnak szólni tapasztalatból mondom!
7/18 A kérdező kommentje:
Ezekről vélemény?
Creative T60 Sound Blaster 2.0
Edifier Hecate G2000 2.0
Edifier R1280T 2.0
2023. jan. 8. 10:25
8/18 fukapapa27 válasza:
Szerintem mai világban már ne 2.0at vegyél én 5.1 alá nem adnám főleg ha játékhoz akarod!
9/18 anonim válasza:
5.1bol csak az egyutas hulladekok vannak egy 2.0 kenterbe veri mindet legyen szo jatekrol vagy foleg zenerol de egy minosegi 2.1 is sokkal jobb
10/18 anonim válasza:
kerdezonek: az az edifier eleg jo ha nem kell optikai akkor megeri a tobbit azt hanyagold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!