Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért laggol a fifa 23, ha...

Miért laggol a fifa 23, ha nagy pályán játszok?

Figyelt kérdés

Steamen megvettem a Fifa 23-at, elkezdtem játszani, és néha "befagy" a játék. Nem hinném, hogy a gépigénnyel lenne gond, mert szerintem vinnie kéne akár magas beállítások mellett is.

A hiba csak akkor jön elő ha rendes méretű focipályán megy a meccs, ha futsal vagy kispályán akkor nem.

Meccsenként kb 1-2 szer áll meg, 3-5 mp-re aztán megy tovább. Ilyenkor is csak a játékosok és a labda "fagynak meg" a partjelző zászlója és a szögletzászló ugyanúgy mozog tovább.

CPU-m: i5 9400f

GPU-m: gtx 1660

Ram: 16 gb

Már próbáltam azt, hogy leveszem a felbontást, a képarányt, de semmi nem segített. Neten is utánanéztem, de nem találtam semmi hasznosat.

Válaszokat előre is köszönöm. :)

2023. jan. 5. 02:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha HDD-n van a game akkor az lesz a ludas. Illetve SSD is lehet a hiba.
2023. jan. 5. 03:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Pl mert gyenge a wifi jeled
2023. jan. 5. 12:28
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: HDD-n van a fifa

2. válaszoló: vezetéken keresztül van megoldva az internet a géphez

2023. jan. 5. 15:33
 4/6 Grund Zalán válasza:
lakgol
2023. jan. 5. 19:12
 5/6 anonim válasza:
Kerdező lett megoldás ? Ugyan ez a problémám
2023. febr. 4. 17:17
 6/6 anonim válasza:

Ugyanez volt a problémám… Nekem az egyik memóriám baszta tönkre valami, nem lennék meglepődve, ha ez a játék lenne a ludas…

HardDiskSentinel programmal megtudod nézni hogy rendben vannak-e a memók

2023. ápr. 30. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!