Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A torrentekre hogyan lehet...

A torrentekre hogyan lehet feltölteni filmeket?

Figyelt kérdés
Csak mert ha beteszek egy filmet a lejátszóba és ha arra megyek,hogy mappa megnyitása a fájlok megtekintéséhez akkor kihoz két olyan mappát,hogy AUDIO_TS(ebbe nincs semmi) és VIDEO_TS (ebben van a film). És ha a Video_Ts-be megyek akkor VIDEO_TS, VTS_01_0, VTS_01_0 , VTS_01_1 , VTS_01_2 , VTS_01_3 , VTS_01_4 .... ilyeket hoz ki. Ezek közül melyiket tegyem fel? Vagy így fel sem tudom?
2010. okt. 2. 15:03
 1/5 anonim válasza:
A kliens egyik menüpontjában találsz olyat, hogy "Torrent készítés". Ezt a fájlt kell feltöltened az oldalra, de az már az oldaltól függ, milyen elvárások alapján.
2010. okt. 2. 15:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. okt. 3. 19:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam ezt amit leírt,de én nem erre gondoltam. Egy torrentbe készítette,de a filmet külön vannak ugyanígy... és én egybe szeretném tenni. Ezt hogyan lehetne?
2010. okt. 4. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:

A torrentezés alapja:

A torrentoldal semmilyen anyagot nem tárol (film, zene program, ....), csak a *.torrent elnevezésű fájlokat(ezt hoztad létre).

A feltölteni kívánt fájl(ok) a te gépeden maradnak.

A géped, ha be van kapcsolva, a torrent kliens fut és beadtad neki a torrentedet, akkor, ha valaki le akarja azt az anyagot tölteni, amelyiket te *.torrent-be "felraktál" a torrent oldalra, akkor a te internetedet használva ( a torrentoldal tracker progijával összedolgozva), engedi letölteni rólad ( seeder ) az anyagot a másik felhasználónak (leecher).

Mindegyik torrent oldalon vannak segítők kérdezd meg őket nyugodtan, hiszen nekik pont az a jó, ha sok torrentfájl van az oldalon.

Egyre nagyon vigyázz:

Ha megadtad az infóban, hogy mettől meddig seedeled a torrentet, azt tartsd is be, ellenkező esetben -oldaltól függően- akár kitiltás is jár a seedből lelépésért.

Remélem nagyjából világos lett.

Egy dvd filmet akartál torrentre feltölteni. Innen nics másra szükség, min a VIDEO_TS mappában lévő fájlokra. A videó-dvd működéséhez ezekre mid szükséged van. (4-8 Giga méret).

Ajánlom, hogy konvertáld a filmet divx-be, mp4-be..., de jó minőségben, ekkor "csak 1,2-1,5 gigabájtos film lesz a tömörítés végett. A mostani dvd-k ezt is le tudják játszani. Csak egy fájlod lesz, nem sok kisebb.

Remélem, segített az infó.....

2010. okt. 4. 12:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen. És a gépről attól még letörölhetem a torrentet amit csináltam? És mi történik akkor ha mikor feltettem a torrent oldalra a torrentet ,de ami a torrentbe volt azt már kitöröltem. Azt nem lehet csinálni,ugye? Szóval mindennek amit feltettem a gépnek kell lennie?
2010. okt. 18. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!