2 monitort használok, és azt szeretném meg csinálni hogy mind a 2 monitoron 2 különböző játékkal szeretnék játszani, mert van egy tesóm aki az egyik monitoron játszana én meg a másikon, nem tudok valami hogy ezt meg lehessen valósítani?
Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 14:57
2/8 anonim válasza:
Az osztott képernyős játékok úgy 20 évvel ezelőtt meghaltak. Két különböző játékot meg soha nem is lehetett egyszerre játszani. Miért nincs a tesónak saját gépe?
3/8 anonim válasza:
Ehhez nem csak két monitor kell. Két billentyű, két egér, két kontroller, vagy kormány, két fejhallgató, amin mindegyik játék hangja megy külön. Ezek megvalósíthatatlanok. Átgondoltad te ezt?
4/8 anonim válasza:
@15:33
A legfontosabbat kihagytad ami ehhez kell. Két számítógép.
5/8 anonim válasza:
#4 Én ezt tudom, de a kérdező mindezt egy gépen akarja megvalósítani.
6/8 A kérdező kommentje:
#3 Van 2 egér meg 2 billentyűzet, a monitorokon van hangszóró
2023. jan. 3. 16:38
7/8 anonim válasza:
Mit nem értesz meg azon, hogy nem lehet?
8/8 anonim válasza:
"Én ezt tudom, de a kérdező mindezt egy gépen akarja megvalósítani."
Azt meg ugye tudjuk hogy nem lehetséges. Ezért mondtam hogy két számítógép kell hozzá.
Kérdező, röviden: SEHOGY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!