Markolt Patrik kérdése:
Ma lesz 3 éve, hogy elkezdtem spórolni egy gamer gépre és úgy tünik, hogy a mai nappal összegyülik annyi pénz amivel ezt megtudnám valósitani. Tudnátok irni egy erős es jó gépet? Részletesen (Nem arcoskodásból irtam ki ezt sokat dolgoztam érte)? .
Figyelt kérdés
700 ezrem van összegyüjtve ha a mai napot is beleszámitom.
19/F
2018. dec. 24. 06:39
1/5 anonim válasza:
Miert nem keresek ra a neten?
Amugy meg baromsag ennyit rakolteni...
A felebol is ultrabrutal gepet tudsz osszerakni sot 200.000 bol is mar marha jot.
Penzt mar tudsz keresni es takarekoskodni, ez dicseretes. De az ertekèt mèg nem èrzed szerintem.
2/5 anonim válasza:
Bármit ami kijön belőle azt 1 év múlva 250et ér
3/5 anonim válasza:
Minel dragabbat veszel, annal rosszabb az ar/ertek aranya.
300 ezerert egy nagyon jo geped lehet, a maradekbol meg megcsinalod a jogsid, vagy ha mar van akkor egy hasznaltauto.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Inkább gyűjts hozzá még egy kicsit, és földterületet vegyél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!