Kékhalállal kapcsolatban segítség?
Figyelt kérdés
Mostanában amikor bekapcsolom a gépet vagy csak alvó állapotból 'felkeltem' akkor újraindul és azt írja hogy kék képernyős hiba.
Eddig 2× tudtam lefotózni és más volt a hibaüzenet.
Az egyiknél SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Másiknál
UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION
Miért csinálja és mit tudok ellene tenni?
2022. dec. 28. 23:18
1/9 anonim válasza:
A BlueScreenView programot töltsd le, és nézd meg, hogy mely folyamatok okozták a kékhalált! Ha általában ugyanaz, akkor az rendszerint valamelyik szoftvernek, leginkább drivernek a hibája. Ha mindig más, akkor meg valószínűleg hardverhiba. Olyankor jöhet a memtest, a tápcsere, stb.
3/9 A kérdező kommentje:
Windows 11
2022. dec. 29. 22:01
4/9 A kérdező kommentje:
Ma is 2× kaptam kékhalált, ma volt egy új hiba üzenet is: CRITICAL_PROCESS_DIED
2022. dec. 29. 22:03
5/9 A kérdező kommentje:
[link] Ezen az oldalon van egy 'módszer' hogy hogyan tudom megnézni a kékhalál okát, meg is tettem és itt alkalmazásokat írt (most nem emlékszem pontosan de golnap leírom)
2022. dec. 29. 22:08
6/9 A kérdező kommentje:
Ez így is jó vagy inkább töltsem le amit #1 javasolt?
2022. dec. 29. 22:09
7/9 anonim válasza:
Mind driver problémákra utal (az utolsó még lehet rendszerfájl hiba is).
Windows update és víruskeresés, meg az eseménynaplóban is nézd meg nincs e valami horror. Amúgy véletlenszerűen fagy ki mindig, vagy elő tudod idézni pl egy program megnyitásával?
8/9 anonim válasza:
Ja bocs most olvastam újra hogy ébresztéskor jön elő. De akkor próbáld ki hogy nem altatod, úgy előjön e. :D
#7 voltam
9/9 A kérdező kommentje:
Szia, beszéltem egy informatikussal, ő is ugyanzet mondta, már tesztelem. Eddig kb 20 szor kapcsoltam be(egyszer sem volt altatva) 1szer kaptam kékhalált, a többinél mind jó volt.
2023. jan. 9. 21:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!