Gpu és cpu hőmérséklet?
a Zombie Army 4 Dead War játék alatt mért ilyen melegek az alkatrészek ?
videokártya 78
processzor 62 fokos
egy játékot se láttam 3 év alatt ami ennyire meg zabálta volna a gépet ezek a hőfokok még biztonságosak ?
elnézést!
a kártya rog strix rtx 2070
processzor i5 7400
A gpu az tényleg elég magas. De a proci az kifejezeten hűvös.
Gpu-n ellenőrizd a ventilátor görbét, hátha valami fura csendes beállításon van, vagy állíts be sajátot pl afterburnerben.
Amúgy ránéztem, ez egy mai átlagtól kisebb igényű játék.. ha nem csinálsz fps korlátot, akkor eszi a hardvert rendesen, feleslegesen. Szóval azt javaslom elsősorban, ha mittomén pl csinál neked 250 fps-t a géped ebben a játékban, akkor állíts be egy 60-120-144-+ fps korlátot a monitorodnak megfelelően. Tehát ha pl 75hz monitorod van, akkor felesleges 75fps-nél több képkockát elkészítenie a gépednek, mert úgysem jelenik meg a monitorodon több.
Ezt a korlátot pl globálisan vagy alkalmazásra korlátozva be tudod állítani az afterburnerrel egyszerre települő rivatuner programban.
75 hz a monitorom de csak 60 hz-ra tudtam le venni a játékban
de így a gpu 52 a cpu 44 hőmérsékletre csökkent hát mit mondjak köszönöm szépen :) és BOLDOG ÚJÉVET előre is nektek :)
az én asus rog strix rtx 2070.em mindig 64-68 fokon üzemelt minden játék alatt bár lehet azért mert a i5 7400 processzorom nem nyomassa 100%-on a kártyát így az erejéből is vissza vesz
de azért a 82 fok az eléggé brutál lenne egy rog strix hűtéshez képest mi lenne ha overclockolva volna a kártya? 90 fok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!