Vagyis úgy értem hogy kb mennyi színész játszik egy filmben? Beleszámítva azokat akik csak egyszer jelennek meg a filmben vagy akik meg se szólalnak benne csak így vanna úgy mond.
Van olyan film, amiben egy kezeden meg tudod számolni az összes szereplőt, mert pl. végig egy zárt szobában játszódik. Más filmekben meg többszáz (akár ezer) szereplő van a sok statiszta miatt.
2022. dec. 27. 21:55
4/13 anonim válasza:
Olyan film is van amiben csak 2 szereplő van (esetleg 3) és még ruházatuk sincs. 😍
2022. dec. 27. 22:05
5/13 Közveszélyes Kontár válasza:
#4 de van 1 szereplos is
amugy pedig attol fugg mi szamit szereplonek meg statisztanak
mert szerintem sok olyan fanatazia is van csak nyilvanvalobb peldanak mint a star wars, ahol kitudja menyien kuzdenek? hany millioan
mikortol szamit szereplonek, menyire kell latszodjanak
meg a sereg jelenetek
pl. Gyuruk Uranal 10ezereket mondanak... es az csak a sereg (persze meglehet valahogy szamolni?)
a szereplők listája ellenőrzötten komplett, és megszámoltattam a szereplők számát. Az átlag 78,9463 (vagyis 79) fő (a minimum egyébként 5, a maximum pedig 414 fő).
2022. dec. 28. 01:57
7/13 anonim válasza:
És ez a kérdés azért lett számítástechnika, mert hogy itt majd mi összeszámoljuk neked a színészeket, vagy mi?? Ne már... komolyan nem találtad a filmes részleget? Ott van pedig a szórakozás főkategóriában.
2022. dec. 28. 03:45
8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
7-es válaszoló nem azért tettem a számítástechnika részlegre hogy ti összeszámoljátok nekem, hanem azért mert nem találtam a filmes részleget. De köszönöm hogy elmondtad, most már tudom hogy hol van.
2022. dec. 28. 18:17
9/13 anonim válasza:
Volt valamelyik film (nem emlékszem már melyik) több ezer(!) statiszta szerepelt a filmben. Ezt műv.töriből tanultuk még suliban, de nagon régen volt.
2022. dec. 28. 19:27
10/13 anonim válasza:
Ez minden filmben változó van amiben 5 szereplő van mert mondjuk csak egy bezárt helyiségben játszódik. Van ahol megszámolni se lehet mert pl egy nagy városban játszódik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!