Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Belemegy ez a hűtő ebbe a házba?

Belemegy ez a hűtő ebbe a házba?

Figyelt kérdés

Ilyen házam van

[link]

Ez lenen az AIO amit beletennék

[link]

Eddig ez volt

[link]

Viszont a dimenziókat néztem ami meg van adva a házhoz és a régi corsair hűtőm sem passzolt teljesen a ház megadott számai alapján de mégis bele lehetett tenni. Nem tudom lehetséges lenne- e ez az Alpenföhnnel vagy vegyem az egyel kisebbet de tartok a teljesítménybeli különbségtől. Egy 5800xet kéne hűteni

2022. dec. 26. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:

A gyártó 360-as hűtőt ír, te egy 240-est akarsz beletenni, egy 240-es helyére. Most akkor mi a kérdés?

Mert azt kétlem, hogy valaki pont ilyen gépházzal és pont ilyen hűtővel szerelt géppel rendelkezik (ha csak be nem kamuzza mindjárt)

120-as AIO hűtő vicc kategória, azt el is felejtheted.

2022. dec. 26. 17:42
 2/4 A kérdező kommentje:

A 360at azért nem értem mert nincs az isten hogy, az elférjen a tetején mert most ami benne van az kitölti a hely nagy részét. Vagy lehetséges akkor az elejébe állítva installálni?

Nem, 280asat tennék be ami jóval nagyobb mint a corsair

322x138x27 vs 276x125x30 vagy ez a különbség nem oszt nem szoroz már semennyire?

Én sem szeretném a legkisebbet mert tudom, hogy nem nagy a teljesítménye.

Ezért szemezgetek az Alpenföhn 240 és 280as modelljeivel de nem tudom belemennek e.

2022. dec. 26. 17:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Mert a 280 szerintem nem de még a 240es is nagyobb mint a corsaires párja az talán esetleg mondjuk nem tudom az elég lenne e.
2022. dec. 26. 17:53
 4/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

letudod merni nem? Nincs merced?

es osszeveted a gyartoi adatokkal

azonos e vagy elter es menyire

aztan az ujnal is remenykedni lehet hogy nagyjabol az amit megadtak

ilyenkor gariban hivatkozhatsz ra hogy nem megfelelot adtak meg, ha tenyleg mas es hasznalni se tudod

2022. dec. 26. 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!