Éneket vagy hangfelvételt mostanában milyen formátumban lehet felvenni? Régen sokáig mp3 volt, és most m4a-t tud csak a telefonom és a laptop is. Nem lehet ezt átalakítani mp3-ba? Nem tudom milyen kategóriában kérdezzem, itt talán sokan járnak.
Figyelt kérdés
Nektek milyen formátumban vannak zenéitek vagy hangfelvételek?2022. dec. 25. 21:38
2/6 A kérdező kommentje:
Hu hát én téged ahol látlak felpontozlak ezentúl :)
2022. dec. 25. 21:43
3/6 Alex Fly válasza:
Én a Format Factoryt használom, az mindent mindenbe IS konvartál -és nem csak audioállományokat.
A zenéket pedig leginkább flac-ban szeretem megszerezni és tárolni; ha ez nem áll rendelkezésre akkor mp3...
4/6 anonim válasza:
Én mp3-at nem használok. Nem csak nem szól jól, de még macerás szerkeszteni is. Veszteség mentesen, a tömörített flac-et használom, vagy tömörítetlen wav-ot.
5/6 anonim válasza:
Az a legjobb formátum, amiben a felvétel készül. nem érdemes átkonvertálni semmilyen körülmények között, mert a konvertálás minden esetben veszteséggel jár!
Ha a telefonod tud valamilyen veszteségmentes felvételt, akkor abban érdemes felvételt készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!