100% cpu használat?
helló mindenkinek!
mi ez a avast antivirus engine server? 100% használja a processzoromat gép újra indítása se segített ezt az egészet néha szokta csinálni de akkor 2 órán keresztül csinálja és a feladatkezelőben nem tudom leállítani se
Rendben el távolítottam a avast programot és használom a beépített vírusirtót remélem nem lesz semmi gond a avast olyat csinált mikor egy weboldalt meg nyitottam vagy egy fájl-t le töltöttem akkor jelzett hogy vírusos
a beépített vírus irtó is képes erre?
A Malwarebytes nem egy általános vírusírtó, a Mcaffe ugyanúgy egy hulladék, mint ahogy az összes ingyenes vírusírtó.
Még egyszer: átlag felhasználásra NEM KELL vírusírtó, mert van oprendszer szinten beépített. Semmivel nem gyengébb mint bármelyik másik. Én még sosem olvastam olyan tesztet, ami rosszabbra hozta volna ki, mint az alternatívákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!