Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 100% cpu használat?

100% cpu használat?

Figyelt kérdés

helló mindenkinek!

mi ez a avast antivirus engine server? 100% használja a processzoromat gép újra indítása se segített ezt az egészet néha szokta csinálni de akkor 2 órán keresztül csinálja és a feladatkezelőben nem tudom leállítani se

2022. dec. 22. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Az Avast az egy ingyenes vírusírtó. Ha naprakész operációs rendszered van (Windows 8-tól felele), és nem vagy teljesen együgyű a számítógépekhez és az internethez, akkor teljesen felesleges a gépedet ezzel a szeméttel terhelni. Töröld le a francba az Avastot, a Windowsban van beépített vírusírtó.
2022. dec. 22. 12:58
 2/9 A kérdező kommentje:
és a beépített vírusirtó hatékony? egyébként Windows 10 van a gépemen
2022. dec. 22. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Igen, hatékony.
2022. dec. 22. 13:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Rendben el távolítottam a avast programot és használom a beépített vírusirtót remélem nem lesz semmi gond a avast olyat csinált mikor egy weboldalt meg nyitottam vagy egy fájl-t le töltöttem akkor jelzett hogy vírusos

a beépített vírus irtó is képes erre?

2022. dec. 22. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Avast egy fos, Defender gyenge.
2022. dec. 22. 15:35
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor mit javasolsz?
2022. dec. 22. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Fizetősből Kaspersky vagy Eset nod 32, ingyenesből Mcaffe vagy Malwarebytes
2022. dec. 22. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

A Malwarebytes nem egy általános vírusírtó, a Mcaffe ugyanúgy egy hulladék, mint ahogy az összes ingyenes vírusírtó.

Még egyszer: átlag felhasználásra NEM KELL vírusírtó, mert van oprendszer szinten beépített. Semmivel nem gyengébb mint bármelyik másik. Én még sosem olvastam olyan tesztet, ami rosszabbra hozta volna ki, mint az alternatívákat.

2022. dec. 22. 16:14
 9/9 A kérdező kommentje:
egyenlőre a beépített vírusirtót használom meg látom hogyan muzsikál
2022. dec. 22. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!