Videókártya használat miért nem 100%-os?
Olyan problémám van, hogy pl gta v-nél a videókártyám nem akar tovább dolgozni :D
Szinte csak elketyereg benn a kártya alapjáraton... 20-30%
Full HD felbontáson ultrán minden és csak 60-80 fps-em van viszont én stabil 144-et szeretnék amit a kártya lazán tudna is de valamilyen oknál fogva nem szeretne dolgozni.
De ha pl red dead redemption 2-vel játszok szintén full hd-ban ultrán minden ott viszont 100%-on megy a vga használat és ott meg is van a stabil 120-150 fps.
A procim max 30-40%-on megy ha a videókártya 100%-on. OC-vel is próbáltam de ugyan ez a helyzet.
CPU: Ryzen 5 5600x
GPU: RX 6900 XT
Mit tudok tenni ez ellen? Milyen beállításokat érdemes megnézni?
Ez tényleg gyanús... ugye stabil 60 fps utalna arra, hogy vertikális szinkronizáció be van kapcsolva, de azt írod, hogy felmegy 80-ig is az fps szám.
Így nem értem mi korlátpzhatja be.
GTA V esetén hány magot hajt ki a prociban?
Régi játék és úgy tudom elsősorban konzolra adták ki, így lehet, hogy csak nincs rendesen optimalizálva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!