Atlas nevű custom Windows 10et érdemes használni?
Figyelt kérdés
Használta már valaki, tapasztalatok, biztonságos maga a rendszer tudom hogy se vírusirtó se tűzfal de eset internet security használva jó lehet vagy biztonság ügyileg mert úgy tudom az tűzfal is egyben? magába a rendszerbe jukak vagy kémkedés van? a válaszokat előre is köszönöm2022. dec. 21. 17:45
1/5 anonim válasza:
A biztonság ott kezdődik, hogy csak a hivatalos, gyártó/kiadó weboldaláról éred el a programot. Minden más megosztás, feltöltés, tárhelyre linkelés esetében esély van arra, hogy valamit beleraktak. Ha pedig úgy kezdődik a egész, hogy egyedileg összeállított rendszer, az már rögtön egy kockázati tényező.
2/5 anonim válasza:
custom Windows 10et NEM érdemes használni.
3/5 anonim válasza:
A win10 alapból egy spyware, szóval csak azért, mert custom vindóz, nem érdemes "jukakon" és kémkedésen aggódni. A Micro$oftnál rosszabb kezekbe úgysem kerülhetnek az adataid. Ezzel együtt érdemes a véleményeket olvasni azoktól, akik kipróbálták. Ha nekik nem volt bajuk vele, akkor neked sem lesz.
5/5 anonim válasza:
Kicsi erőforrás igénye van sokkal gyorsabb mint a gyári
Raadásúl nem szed le magának olyan frissitést ami kb csak a helyet foglalja
Én át áltam rá
Ez egy kis égényű gémer windows
Èn csak ajánlani tudom
Kiprobálni érdemes mindent
Max vissza rakod a gyárit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!