Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Érdemes így használni a...

Érdemes így használni a Windows 10-t vagy inkább használjuk aktiválatlanul?

Figyelt kérdés

Én anno Windows 7 Home-t aktiváltam a Windows Loader v2.2.2 By Daz aktiválóval (tökéletesen működött Windows 7-n) és rá frissítettem Windows 10-re, és elég sok hibák voltak nekem a Windows 10-l minden évben. Egy ismerőm épét is így csináltam meg, szintén nála is gondok voltak, utoljára a frissítés ki lőtte a netet is neki és az aktiválót is, egy új Windows 10 telepítés ismét aktiválta automatikusan, de már hardver gond is volt vele mostanában már, így vett új gépet, én meg ezzel aktiváltam neki: [link] érdekes hogy a vírusirtó is tisztának gondolja azt az exe fájlt.

Most éppenséggel 8.1-t használok és az öcsém aktiválta KMSpico-val Google első találata official kmspico, de néha azt veszem észre hogy mikkor ki akarom kapcsolni este a gépet 2x vagy 3x rá kell nyomjak és kicsit el vesszem az egeret és utána már be jön a start menű csempe, meg a Samsung régi okostelomat nem ismeri fel se a Doogee- sem, de az új Xiaomi-t igen, régen is ez volt a baja 8.1-el de unokaöcsém talált rá programot amivel működik de úgy látszik nálam nem sokáig bírta az a program.

Hogy akkor most hogy kellene használni a Windows 10-t nekem és ismerősömnek?

Aktiváljam vagy aktiválatlanul használjuk?

És egy ilyen sötét modot is akarok:

[link]

[link]

Olvasgattam itt az oldalon sokan nem ajánlják már az ilyen aktiválokat, pedig régen igen, de láttam már YouTube videókat is hogy inkább vegyük meg mert ilyen gond lehet be törnek stb, pl ők:

[link]

[link]

2020. jún. 26. 20:48
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
73%
Telepítés után első dolgod legyen letiltani a frissítéseket, utána aktiváld! A legrosszabb, ami történhet, hogy nem működik az activator, és másikat kell keresned.
2020. jún. 26. 20:55
 2/31 A kérdező kommentje:
Windows 10 Home-ba nem lehet letiltani.
2020. jún. 26. 20:56
 3/31 anonim ***** válasza:
24%
De lehet: [link]
2020. jún. 26. 21:02
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
1000 forint egy kulcs az olxen, ne legyetek mar ekkora fillerdugok...
2020. jún. 26. 21:21
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-2 ezer forintos használt licence kulcsok mellett tudod ki a tököm szarakodna kalóz Windows-al meg aktívátorokkal.
2020. jún. 26. 21:28
 6/31 anonim ***** válasza:
56%

A Daz loader egy minőségi aktivátor volt. Ellenben a KMSPico-val, ami egy rakás ####. Főként azért, mert tele van az internet nem hivatalos belepiszkált változatokkal. Másrészt meg semmi értelmét nem tartom annak, hogy feltelepít valamit ahhoz, hogy 180 naponta újraaktiválja a rendszert... Az eredetit az MDL fórumról lehet letölteni.

Windows kulcsokat már lehet kapni párezer forintért is és tökéletesen működik! Windows 7/8.1/10 alatt pedig driver-rel (illesztőprogrammal) működik mind a Samsung, mind a Doogee.

2020. jún. 26. 21:29
 7/31 A kérdező kommentje:
3 Akkor sem lehet, régen is meg csináltam ezeket de visszakapcsolta, és a kommentelőknél is.
2020. jún. 26. 22:03
 8/31 anonim ***** válasza:

Mondjuk érdekes, hogy felpontozták a #3 válaszolót, meg a belinkelt 4 éves cikkét.

Ez azért megmutatja milyen "szakértők" tevékenykednek ebben a kategóriában.

NEM lehet letiltani a frissítéseket. Késleltetni, átütemezni, elhalasztani IGEN lehet, de úgyis feltelepül idővel, ha tetszik ha nem.

2020. jún. 26. 22:13
 9/31 anonim ***** válasza:
51%

Nincs ő felpontozva. Egyébként tűzfalon (IP Fire, pfSense, sőt, akár még egy Pi-hole is megoldja) blokkolni lehet a frissítéseket. Magában a Windowsban tényleg nem.

2020. jún. 26. 22:50
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
De ha már filléreskedünk is, akkor miért nem éri meg inkább aktiválatlanul használni? Vizuális beállítások ugranak, de ezt leszámítva egy teljes értékű rendszert kapsz anélkül, hogy költened kéne rá. Csak leszeded innen: [link] - és kész.
2020. jún. 26. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!