Érdemes így használni a Windows 10-t vagy inkább használjuk aktiválatlanul?
Én anno Windows 7 Home-t aktiváltam a Windows Loader v2.2.2 By Daz aktiválóval (tökéletesen működött Windows 7-n) és rá frissítettem Windows 10-re, és elég sok hibák voltak nekem a Windows 10-l minden évben. Egy ismerőm épét is így csináltam meg, szintén nála is gondok voltak, utoljára a frissítés ki lőtte a netet is neki és az aktiválót is, egy új Windows 10 telepítés ismét aktiválta automatikusan, de már hardver gond is volt vele mostanában már, így vett új gépet, én meg ezzel aktiváltam neki: [link] érdekes hogy a vírusirtó is tisztának gondolja azt az exe fájlt.
Most éppenséggel 8.1-t használok és az öcsém aktiválta KMSpico-val Google első találata official kmspico, de néha azt veszem észre hogy mikkor ki akarom kapcsolni este a gépet 2x vagy 3x rá kell nyomjak és kicsit el vesszem az egeret és utána már be jön a start menű csempe, meg a Samsung régi okostelomat nem ismeri fel se a Doogee- sem, de az új Xiaomi-t igen, régen is ez volt a baja 8.1-el de unokaöcsém talált rá programot amivel működik de úgy látszik nálam nem sokáig bírta az a program.
Hogy akkor most hogy kellene használni a Windows 10-t nekem és ismerősömnek?
Aktiváljam vagy aktiválatlanul használjuk?
És egy ilyen sötét modot is akarok:
Olvasgattam itt az oldalon sokan nem ajánlják már az ilyen aktiválokat, pedig régen igen, de láttam már YouTube videókat is hogy inkább vegyük meg mert ilyen gond lehet be törnek stb, pl ők:
Gondolkodtam már rá hogy úgy használom, ismerősömet meg kell győzzem.
Szerinted a sötét témát amit küldtem linkekben azok biztonságosak?
Aktiválatlanul nem lehet.
Olyan programokat használok Windows kell.
"KMSpico-val Google első találata official kmspico"
Jobb, ha tudod, hogy ez egy backdoor, szóval biztos lehetsz benne, hogy épp most is ki-be járkálnak a gépeden, szóval mielőbb töröld a rendszered és telepítsd újra. A KMSpico-ból csak az MDL-ről letöltöttet szabad használni, de egyébként tényleg lehet kapni pár ezerért kulcsot.
Tényleg nem érdemes ilyen árak mellett töréssel küszködni...
De ha már sajnálod az 1000HUF-ot akkor itt egy módszer, ami
kicsit időigényes, de még mindíg működik:
1. Felraksz egy Win7-et, DAZLoaderrel aktíválod.
2. FRISSÍTED Win10-re.
3. Mindent ledörgölsz, és Win10 tiszta telepítés.
Az eredmény "Digitális licenszel tartósan aktíválva."
Microsoft oldalán frissítések le?
Ên felrakom a Windows 10 Home-t akkor automatikusan aktiválja magát Loader v2.2.2 By Daz aktiválóva, csak az ismerősöm új gépre nem.
MDL nem találtam ott semmi letölthető linket.
Akkor az ismerősösömnek is cseréljem le?
Neki ezzel van aktiválva [link] Defender szerint vírusmentes.
"Olyan programokat használok Windows kell."
Lehet, de az igazi kérdés az, hogy át tudsz-e térni olyan programokra, amihez nem kell. Mert az esetek döntő többségében egyedül a megszokás az akadálya a platformváltásnak és az csak egy kb. 2-3 hetes átszoksái időszakot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!