Megéri egy 2015-ös 12 inches Macbook?
Alapból Windowsos vagyok, de most kellene egy laptop, amit hurcolászni tudok és pont eladja valaki a 2015-ös 256GB-os, 8 GB Ram-os, 1.1Ghz Intel M-es Macbookját. Semmit nem értek a macekhez. Azt tudom, hogy a legújabb Ventura már nem fog futni rajta, és hogy a 8 GB Ram az elég lenne ahhoz, ahogy szoktam használni a gépeket, mert a mostani laptopomon is annyi van és jól fut.
120-ért adja el az illető. Mi a véleményetek erről a macről és ez megéri-e? Köszönöm előre is!
10-es köszönöm a normális választ!
9-es, nem kell neked semmit bizonyítsak. Segítséget kértem, és mindenkinek (kivéve az 1-esnek) az volt a válasza, hogy "hülye vagy te, hogy minek neked almás laptop". Amikor többször kijelentettem, hogy nem az almáról van szó.
Közben ismerősöm, akinek 2015-ös macbookja van elmagyarázta, hogy miért nem jó, úgy mint a 10-es és nem vettem meg amúgy. Most egy Samsung laptopot nézek, ami nem rossznak tűnik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!