Megéri egy 2015-ös 12 inches Macbook?
Alapból Windowsos vagyok, de most kellene egy laptop, amit hurcolászni tudok és pont eladja valaki a 2015-ös 256GB-os, 8 GB Ram-os, 1.1Ghz Intel M-es Macbookját. Semmit nem értek a macekhez. Azt tudom, hogy a legújabb Ventura már nem fog futni rajta, és hogy a 8 GB Ram az elég lenne ahhoz, ahogy szoktam használni a gépeket, mert a mostani laptopomon is annyi van és jól fut.
120-ért adja el az illető. Mi a véleményetek erről a macről és ez megéri-e? Köszönöm előre is!
Szia!
120-130-ért találsz 256 GB SSD-s, és 8 GB RAM-os gépet, és a processzora is korszerűbb. Attól, hogy rajta van egy alma, ez a gép még a 120 felét sem éri meg.
Nézd, attól hogy korlátoltak a képességeid, és nem tudsz, vagy inkább nem akarsz rákeresni a laptop használt piacra, az ne legyen már a válaszolók hibája.
Egy 8 éves laptopról beszélünk. Tudod te a számítástechnikában 8 év mit jelent?
7/
Akkor legalább írd oda a kérdésed után hogy: "Az elvárt válasz: igen"
Senki nem kényszerít arra, hogy külföldország helyi laptopos honlapjain vásárolj.
Mivel forintban adtad meg az árat, így talán evidens, hogy az emberfia azt feltételezi, hogy korlátoltak a képességeid amiért nem tudsz találni gépet a piacon.
Amúgy meg van egy sejtésem, hogy a nagy francokat laksz te külföldön. Csak besértődtél amiért leírták, hogy szar ár ezért a gépért, aztán előkellett venni valami kártyát.
Egyébként meg vedd csak meg, jó lesz az neked, 120 ezerért szinte ingyen van 😊
Nem és nem és nem. Ezek az ezeréves, a megjelenésükkor sem erős hardverű régi Mac-ek, főleg a szoftveres támogatás megszűnése után, szimpla pénzkidobásnak számítanak.
Nem tudom, hogy mire szeretnéd használni, de ennél minimálisan több pénzért, normálisan használható, 3 évig garis, hosszú ideig frissülő oprendszerű laptopokat tudsz venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!