Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows Operációs rendszer...

Windows Operációs rendszer telepítést vállalhatok hirdetésben?

Figyelt kérdés
Ha ilyen hirdetést adok fel milyen kötelezettségeim vagy problémáim adódhatnak belőle?
2022. dec. 16. 03:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
A világon semmi szerintem. Max. ha nem jól működik valami, akkor vállalod hogy kijavítod, vagy újratelepíted. Én is csináltam ilyet régebben. Biciklivel jártam ki a helyszínekre, így a kiszállási költség is tisztán megmaradt.
2022. dec. 16. 03:21
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
2022. dec. 16. 03:21
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Ismertem egy embert,a ki úgynevezett távtelepítéseket is vállalt, amit úgy kell elképzelni, hogy Teamvieweren belépett az ügyfél gépébe és telefonon tartották a kapcsolatot és szóban adta az instrukciókat, hogyan kell lépésről-lépésre haladni a telepítésben. Volt is fen erről egy videó a youtube-on, de törölte. A bácsi állítólag Angilából bízta meg a tagot, ezzel a művelettel. Képzelem, elég szép telefonszámlája lehetett, mert kb. 5-6 óráig vonalban voltak.:))
2022. dec. 16. 03:27
 4/11 A kérdező kommentje:

Nálad elmentek otthonról, vagy mi lelt.

A többi válaszadónak köszönöm!

2022. dec. 16. 04:17
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

Nem hiszem, hogy lenne bajod belőle, viszont a kérdés, hogy hány ember keresne meg?

Csak mert a YouTube-on rengeteg videó található meg arról, hogy hogyan kell beállítani egy számítógépet a megvásárlástól kezdve, az összerakáson át, egészen a programok telepítéséig. Apukám ezt megcsinálta nemrég videók alapján, ingyen.

2022. dec. 16. 05:33
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha pénzt is kérsz érte, akkor valamilyen gazdasági formában kell működnöd (pl. Egyéni vállalkozónak kell lenned), vagy esetleg adószámos magánszemélyként kell csinálnod. Ennek utána kell járni.
2022. dec. 16. 05:55
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

#5: Mosógépszerelésről is sok videó van, mégis léteznek mosógépszerelők.

Ami neked, vagy nekem könnyű, az nem biztos, hogy másnak is az. Vagy egyszerűen nem akar bajlódni vele. Vagy biztosra akar menni. Mert hiába van fent Youtube-on videó, azért adódhatnak komplikációk. Meg aztán: a Youtube-videók nem térnek ki minden eshetőségre.

Nem kéne lenézni valakit azért, mert szakemberhez fordul. Mindenki máshoz ért.

Egyébként: ha ebből rendszeres ebvétel származik, akkor azt legálisan csak csak vállalkozóként, adószámos magányszemélyként (ha a bevétel nem rendszeres), vagy valamilyen gazdasági társaság tagjaként/alkalmazottjaként teheted meg.

2022. dec. 16. 08:46
 8/11 Revolúcióbiológus ***** válasza:
81%
Egy olyan világban ahol a gépek 99%-a előtelepített Windowsszal érkezik nekem ez nem tűnik valami bomba üzletnek. Szerintem egy 10-20 évet késtél az üzleti modell feltalálásával.
2022. dec. 16. 08:54
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

3/

Windows távtelepítés & duguláselhárítás helyszíni kiszállás nélkül telefonos utasításokkal.. 😵‍💫🤠😎

2022. dec. 16. 09:10
 10/11 anonim ***** válasza:
40%
Windos telepítés kb 2 next next és megcsinálja.
2022. dec. 16. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!