Mért nem müködik ?
Figyelt kérdés
sziasztok Windows 10 rendszer van a gépemen és a win10-en van egy xbox alkalmazás amibe be regisztráltam és ott lehetett csinálni olyat hogy 300 ft a gamepass 1 hónapig vagy meddig
én meg csináltam ezt ki is fizettem az első hónapot de a játékok letöltésére EA fiókot kér amit fel is dob nekem játék letöltése közben de nem tudok be regisztrálni a EA alkalmazásba!
ezeket kéri
EMAIL ADRESS
EA ID
és PASSWORD
ki töltöm mind a 3 mezőt és mikor next-re kattintok ezt írja ki
so that wasn't it let's try again ez mi akar lenni? mért nem tudok regisztrálni? valaki segítsen!!
2022. dec. 10. 00:45
11/12 anonim válasza:
Látom nagyon EA szűz vagy még :D
Nem kell semmit megvenni, ez a játékon belüli vásárlás nem más mint a skinek, lootbox stb.
12/12 A kérdező kommentje:
huu kicsit meg ijedtem :D igen nem volt még sose EA fiókom
2022. dec. 10. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!