Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért nem müködik ?

Mért nem müködik ?

Figyelt kérdés

sziasztok Windows 10 rendszer van a gépemen és a win10-en van egy xbox alkalmazás amibe be regisztráltam és ott lehetett csinálni olyat hogy 300 ft a gamepass 1 hónapig vagy meddig

én meg csináltam ezt ki is fizettem az első hónapot de a játékok letöltésére EA fiókot kér amit fel is dob nekem játék letöltése közben de nem tudok be regisztrálni a EA alkalmazásba!

ezeket kéri

EMAIL ADRESS

EA ID

és PASSWORD

ki töltöm mind a 3 mezőt és mikor next-re kattintok ezt írja ki

so that wasn't it let's try again ez mi akar lenni? mért nem tudok regisztrálni? valaki segítsen!!

2022. dec. 10. 00:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy regisztrálni akarsz nem pedig bejelentkezni?
2022. dec. 10. 01:13
 2/12 A kérdező kommentje:
igen regisztrálni akarok mivel nincs EA fiokom create accoun-ra kattintok fiók létrehozása Google fordítóval fordítottam tudnál segíteni ?
2022. dec. 10. 01:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell Google fordító.

És hol próbálsz regisztrálni, a kliensben vagy a böngészőben?

Ha az asztali kliensben nem megy, akkor próbáld itt: [link]

Ugyan ez fordítva, ha böngészőben nem volt jó, akkor próbáld az asztali kliensben.

2022. dec. 10. 01:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja és megpróbálhatod telefonon is, hátha ott sikerül (ha sehol nem menne).
2022. dec. 10. 01:29
 5/12 A kérdező kommentje:
isten vagy!! sikerült köszönöm szépen :))
2022. dec. 10. 01:36
 6/12 A kérdező kommentje:

még annyiban segítenél hogy ugye 300ft egy hónapig utána meg 3000ft? mert ugye így írja vagy is írta mikor regisztráltam rá hogy kezdő hónap 300.00 ez nem 30 ezer ft akar lenni? remélem nem és 300 ft vont le a kártyámról

bár nem kaptam semmi sms-t hogy mennyit vett le

2022. dec. 10. 01:38
 7/12 anonim ***** válasza:
30 ezerért senki nem használná :D Persze 300 forint, utána fogja vonni havonta a normál árat ami 3000 forint.
2022. dec. 10. 01:44
 8/12 A kérdező kommentje:

most töltöm a battlefield 4 et és mellette írta hogy + alkalmazáson belüli vásárlást kínál az ea alkalmazás szükséges hozzá ez mit jelent? a EA.t értem

de mit jelent hogy + alkalmazáson belüli vásárlást kínál ? hogy EA Fiókon muszáj vagyok meg vásárolni a battlefiled 4 et?

2022. dec. 10. 01:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod majd tovább fizetni, a profilodban egyszerűen le lehet mondani az ismételt számlázást.
2022. dec. 10. 01:49
 10/12 A kérdező kommentje:
igen mikor regisztráltam benne volt ez hogy le mondhatom de erre a kérdésre tudnál nekem választ adni hogy mit jelent hogy + alkalmazáson belüli vásárlást kínál ? hogy EA Fiókon muszáj vagyok meg vásárolni a battlefiled 4 et?
2022. dec. 10. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!