Mért nem müködik ?
sziasztok Windows 10 rendszer van a gépemen és a win10-en van egy xbox alkalmazás amibe be regisztráltam és ott lehetett csinálni olyat hogy 300 ft a gamepass 1 hónapig vagy meddig
én meg csináltam ezt ki is fizettem az első hónapot de a játékok letöltésére EA fiókot kér amit fel is dob nekem játék letöltése közben de nem tudok be regisztrálni a EA alkalmazásba!
ezeket kéri
EMAIL ADRESS
EA ID
és PASSWORD
ki töltöm mind a 3 mezőt és mikor next-re kattintok ezt írja ki
so that wasn't it let's try again ez mi akar lenni? mért nem tudok regisztrálni? valaki segítsen!!
Ehhez nem kell Google fordító.
És hol próbálsz regisztrálni, a kliensben vagy a böngészőben?
Ha az asztali kliensben nem megy, akkor próbáld itt: [link]
Ugyan ez fordítva, ha böngészőben nem volt jó, akkor próbáld az asztali kliensben.
még annyiban segítenél hogy ugye 300ft egy hónapig utána meg 3000ft? mert ugye így írja vagy is írta mikor regisztráltam rá hogy kezdő hónap 300.00 ez nem 30 ezer ft akar lenni? remélem nem és 300 ft vont le a kártyámról
bár nem kaptam semmi sms-t hogy mennyit vett le
most töltöm a battlefield 4 et és mellette írta hogy + alkalmazáson belüli vásárlást kínál az ea alkalmazás szükséges hozzá ez mit jelent? a EA.t értem
de mit jelent hogy + alkalmazáson belüli vásárlást kínál ? hogy EA Fiókon muszáj vagyok meg vásárolni a battlefiled 4 et?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!