Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mmorpg játékot tudtok ajánlani?

Mmorpg játékot tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Wow metin féle kellene

Pc-n játszanék

2022. dec. 6. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Guild wars
2022. dec. 7. 07:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Megnézem
2022. dec. 7. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:
World of warcraft, vmien privát szerveren
2022. dec. 8. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Lost Arkot ajánlom, ha nem ismered, szerintem élvezhető a horizontal content főleg. Úgy tudom 1300-ig ingyenes a honing is már. A raidekbe annyira ne éld bele magad, szerintem borzasztóan toxic a community, de ha több karakterrel farmolsz akkor nagyon durva függőség tud kialakulni, amitől nehezen fogsz tudni szabadulni. Bár ha ezért kezdenéd el akkor hajrá, de f2p nagyon sokat kell raidelni, napi szinten kell chaosozni és guardianozni mellette, hogy tartsd a tempót. Sztem csak fogd fel úgy, mint egy utazás-kirándulás. Farmold mi, ami farmolható: vidd végig az összes küldit-mellékküldit, adventurers tome, island soulok, skill pontok, rapportok, mokoko, omnium star, giant heart, masterpiece. Ha ezekkel mind megvagy, csak a lehetetlenek maradtak hátra (1 island soul és 4 sea bounty ultranehéz kategória, a többi csak idő és luck kérdése), akkor mehet az uninstall. Népszerű szerverre regisztrálj ha kipróbálod, pl Kadan-Neria. Csak azért mert a merchantokat többen kiírják azokon (lostmerchants com), ha érdekel a rapport farmolás (sok rapport ad goldot, meg egyéb értékes cuccokat).
2022. dec. 27. 11:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Lost arkkal az a baj, (jatszottam vele kb 4órát max) hogy ahogy láttam nemnagyom van benne PVP vagy ilyen kereskedelem (itemek)

Metin2 féle mmo kellene

2022. dec. 27. 11:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Mind2 van benne, és sokan dícsérik is a PvP-t. Én pl ki nem állhattam, de abban elég béna vagyok. Külön skilleket kell beállítani hozzá, minden karakternek van több CC képessége, és azokat kell berakni. Amúgy nem tudom mikor oldódik fel, de valószínűleg akkor amikor eléred az első nagyvárost, és az valószínűleg Luterra lesz. De lehet már a legelején is lehet PvP-zni, csak én nem tudtam róla. A market pedig aktív már kis szinteken is ha jól tudom, és szinte bármit lehet tradelni. Pl mobok dobnak adventurer tome cuccokat, azt is ki tudod rakni, csak már nem érnek semmit. Pl amikor keződött a játék a matikat jóóó sok goldért lehetett árulni, voltak külön farmkarijaim csak erre a célra. Most már ne lepődj meg ha a matik nem érnek semmit, mert már mindenki Tier3 fölött van. De a goldod nagyrésze az a raidekből fog jönni igazából. Ami többet ér a marketben azok a jó ékszerek jó statokkal. Hát ezekbe most nem mennék bele, mert ha kipróbálod te is rájösz. De ami spec, crit vagy swiftness az jónak számít, ha mellé jó engravingek is társulnak. Ha domination, expertise vagy endurance az instant kuka, magadnak se tartsd meg mert semmit nem ér, ez szerintem nem változott, be is lehet állítani hogy alapból törje be az inventorydban ezeket a dropokat.
2022. dec. 27. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja amúgy ez neked jó is lehet, hogy a tier1-2 matik ára lement. Így roppant egyszerűen fel tudsz tolni karaktereket tier3-ba, mert piros meg kék matikat is aprópénzért meg tudod venni. Ha kipróbálod és valami kérdésed van kérdezz bármit privátban bármiről. Én már nem játszom egy pár hónapja, de fél évig nyomtam, vágok mindent.
2022. dec. 27. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Jajj és ami kimaradt azok az engraving könyvek. Na azokból a sárgák piszok sokat érnek. Persze nem az összes, hanem kb 20 darab, és a class engravingek sárga változatai. Ezeket a tier3+ raidek dobják random, tier3+ guardianek és a tier3 cube, de tényleg elég ritkák. De minél több karaktert csinálsz, annál több rá az esély, hogy kapsz. Nekem volt akkora luckom, hogy egy héten kaptam 3-at, és mind a 3 6000-10000 gold között ért. Aztán hetekig semmi, majd megint esett egy pár. A sárga grudge a legértékesebb, legalább is szeptemberben még az volt. Na aki egy olyat bemákol, az nagyon örülhet.
2022. dec. 27. 12:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyébként az Anguished Island-en (minimum 1300 kell legyél egy karival) ki lehet venni 2 ingyenes, tradelhető class engravinget. Csak annyit kell tegyél, hogy megnézed mi jelenleg a legdrágább a marketben, kiválasztod, majd kirakod kb 100 golddal olcsóbban. Ez elég nagy segítség szokott lenni kezdőknek, mert a semmiből össze tudsz hozni 25000+ goldot. Annyiból pedig még simán 2-3 karit is ki tudsz vinni tier3-ba napok alatt. 6 karakter slotod van amúgy, ami ingyenes. Amivel könnyű végigdarálni a storylinet, az sorceress és berserker főleg, ezek erősek endgame-ben is amúgy. Amit még esetleg ajánlok bónusz karinak az shadowhunter, roppant egyszerű használni, csak rotálni kell a skilljeit, amíg átalakul, aztán ott csak spammelsz tovább. Egy supportot mindenképp csinálj, bárdot inkább mint paladint (ez a 2 van jelenleg) mert az könnyebb, de supportot csak úgy ha a strongholdodban (miután feloldod megtudod mi az) kitanulod vele az összes kontinenst és egyből T3-ba dobod, másképp nagyon nem éri meg vele végigvinni a storylinet, mert iszonyat kevés a dmg-e és sokáig tart ölni a mobokat. Viszont cserébe egy support vagy és minden egyes raidre be fognak venni. Más ami még jó lehet az a deathlade. Artillerist nagyon erős, és egyáltalán nem igényel skillt, pajzsolja magát folyamatosan. A machinist sok mindenben hasonlít a shadowhunterre, elég jónak mondják. Gunlancer nagyon tankos, raidekre szokták keresni, ignorálhatod vele a mechanikák nagyrészét mert nagyon tankos.

Amit nem ajánlok a martial artist classok, azok elég nehezek elsajátítani, és sokan úgy vélik, ha nem maineled őket, elég rosszak altkarinak. Talán a glavier még elmegy, de a többi nehéz. A gunslinger (nekem is volt) és a deadeye nagyon nehéz class, és brutál papírok is, akkorát ütnek beléd a bossok ha beleállsz egy pirosba hogy bexarsz, lemegy 3/4-d hp-d, az pedig elég kellemetlen amíg nem vágod kívülről, hogy mik a mechanikák. A sharpshootert kegyetlen rossz class-nek gondolom, sztem a legrosszabb a játékban. A Arcanist pedig nagyon-nagyon nehéz. A summoner meg nem tudom mit csinál, passz.

Remélem segítettem.

2022. dec. 27. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!