Mmorpg játékot tudtok ajánlani?
Wow metin féle kellene
Pc-n játszanék
Lost arkkal az a baj, (jatszottam vele kb 4órát max) hogy ahogy láttam nemnagyom van benne PVP vagy ilyen kereskedelem (itemek)
Metin2 féle mmo kellene
Egyébként az Anguished Island-en (minimum 1300 kell legyél egy karival) ki lehet venni 2 ingyenes, tradelhető class engravinget. Csak annyit kell tegyél, hogy megnézed mi jelenleg a legdrágább a marketben, kiválasztod, majd kirakod kb 100 golddal olcsóbban. Ez elég nagy segítség szokott lenni kezdőknek, mert a semmiből össze tudsz hozni 25000+ goldot. Annyiból pedig még simán 2-3 karit is ki tudsz vinni tier3-ba napok alatt. 6 karakter slotod van amúgy, ami ingyenes. Amivel könnyű végigdarálni a storylinet, az sorceress és berserker főleg, ezek erősek endgame-ben is amúgy. Amit még esetleg ajánlok bónusz karinak az shadowhunter, roppant egyszerű használni, csak rotálni kell a skilljeit, amíg átalakul, aztán ott csak spammelsz tovább. Egy supportot mindenképp csinálj, bárdot inkább mint paladint (ez a 2 van jelenleg) mert az könnyebb, de supportot csak úgy ha a strongholdodban (miután feloldod megtudod mi az) kitanulod vele az összes kontinenst és egyből T3-ba dobod, másképp nagyon nem éri meg vele végigvinni a storylinet, mert iszonyat kevés a dmg-e és sokáig tart ölni a mobokat. Viszont cserébe egy support vagy és minden egyes raidre be fognak venni. Más ami még jó lehet az a deathlade. Artillerist nagyon erős, és egyáltalán nem igényel skillt, pajzsolja magát folyamatosan. A machinist sok mindenben hasonlít a shadowhunterre, elég jónak mondják. Gunlancer nagyon tankos, raidekre szokták keresni, ignorálhatod vele a mechanikák nagyrészét mert nagyon tankos.
Amit nem ajánlok a martial artist classok, azok elég nehezek elsajátítani, és sokan úgy vélik, ha nem maineled őket, elég rosszak altkarinak. Talán a glavier még elmegy, de a többi nehéz. A gunslinger (nekem is volt) és a deadeye nagyon nehéz class, és brutál papírok is, akkorát ütnek beléd a bossok ha beleállsz egy pirosba hogy bexarsz, lemegy 3/4-d hp-d, az pedig elég kellemetlen amíg nem vágod kívülről, hogy mik a mechanikák. A sharpshootert kegyetlen rossz class-nek gondolom, sztem a legrosszabb a játékban. A Arcanist pedig nagyon-nagyon nehéz. A summoner meg nem tudom mit csinál, passz.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!