"Az alkalmazás egy eszközkezelő és eltávolítás előtt deaktiválni kell." Ez mit jelent? Hol találom az eszközkezelőt?Többi lent.
Figyelt kérdés
Kaspersky Vírusirtó 7 napos próbaverzióját véletlenül letöltöttem és el szeretném
távolítani. A fenti figyelmeztetést írta ki, amikor a Play áruházban a deaktiválás gombra nyomtam.Lenovo tab M8.Kérlek ne kérdezd, hogy történt, csak segíts. Köszönöm.
2022. dec. 6. 21:00
1/6 anonim válasza:
Beállításoknál kellene kikapcsolni, de sajnos pontosan nem emlékszem már. Ha eszembe jut írok.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sikerült az eltávolítás. Küldöm a zöld pipákat. Még egy kérdés. Csak böngészés, YouTube és néhány játék, mint sakk, kirakós, színezős már korábban is használt alkalmazásokhoz elég a Play Protect automatikus vizsgálata, vagy szükséges egyéb vírusirtó telepítése? Másra nincs használva. Ismét köszönöm szépen.
2022. dec. 7. 08:44
5/6 anonim válasza:
Általában nem szükséges. Viszont nem árthat. Én az Eset telefonra való ingyenes verzióját használom.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ment a zöld pipa.
2022. dec. 10. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!