Néha elkezd szaggatni az egerem, Egy illesztőprogram a hibás szerintem, Az ELAN Input Device. Mindig letörlöm az eszközkezelőben de mindig újra feltelepül. Mit kellene csinálnom? És még elkezdet zugni a hangszoró mikor egy videót nézek.
A zúgást vezeték cserével illetve a vezeték rendezett elvezetésével nagy eséllyel megszüntetheted.
Szerintem érdemesebb lenne újra telepíteni miután leinstalláltad a hibás verziójú drivert róla. (Driver booster?)
De ha ragaszkodsz a rossz verzióhoz valamiért:
Nyomd le a Windows+R billentyűket, gépeld be a sysdm.cpl kifejezést, majd kattints az OK gombra.
A megjelenő panelen lépj a Hardver fülre és válaszd az Eszköztelepítés beállításai lehetőséget.
Az újabb panelen tegyél jelölést a Nem, én döntöm el, mi a teendő, majd a Soha ne telepítsen illesztőprogramot a Windows Update webhelyről (illetve az alatta lévő) opciók elé.
Végül a kattints a Módosítások mentése, Alkalmaz és OK gombokra.
Köszi a választ. Ezt már megcsináltam régebben(de nekem csak ez az egy opció van ott:Nem az eszköz hibásan működhett) De így is újra telepíti mindig.
Újra rakni nem szeretném mert legutóbb mikor ujra raktam és Driver boostert használtam/használok Mindig lefagyott a gép.
Csak szedd le a vezérlő pultban a programok hozzáadása és törlése menüben. És töltsd le kézzel a gyártó oldaláról.
Telepítsd és működni fog rendesen.
A driver boostert szerintem az sem gondolta komolyan aki kitalálta... Lehetetlen megoldani hogy perfektül működjön.
Vagy legalábbis sok száz mérnök napi teljes munkaideje lenne szükséges hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!