Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Néha elkezd szaggatni az...

Néha elkezd szaggatni az egerem, Egy illesztőprogram a hibás szerintem, Az ELAN Input Device. Mindig letörlöm az eszközkezelőben de mindig újra feltelepül. Mit kellene csinálnom? És még elkezdet zugni a hangszoró mikor egy videót nézek.

Figyelt kérdés
(nem folyamatosan zúg csak pár másodpercet kihagyva)

#egér #ELAN Input Device
2022. máj. 10. 11:53
 1/5 Shaddark ***** válasza:

A zúgást vezeték cserével illetve a vezeték rendezett elvezetésével nagy eséllyel megszüntetheted.

Szerintem érdemesebb lenne újra telepíteni miután leinstalláltad a hibás verziójú drivert róla. (Driver booster?)

De ha ragaszkodsz a rossz verzióhoz valamiért:

Nyomd le a Windows+R billentyűket, gépeld be a sysdm.cpl kifejezést, majd kattints az OK gombra.

A megjelenő panelen lépj a Hardver fülre és válaszd az Eszköztelepítés beállításai lehetőséget.

Az újabb panelen tegyél jelölést a Nem, én döntöm el, mi a teendő, majd a Soha ne telepítsen illesztőprogramot a Windows Update webhelyről (illetve az alatta lévő) opciók elé.

Végül a kattints a Módosítások mentése, Alkalmaz és OK gombokra.

2022. máj. 10. 12:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Ezt már megcsináltam régebben(de nekem csak ez az egy opció van ott:Nem az eszköz hibásan működhett) De így is újra telepíti mindig.

Újra rakni nem szeretném mert legutóbb mikor ujra raktam és Driver boostert használtam/használok Mindig lefagyott a gép.

2022. máj. 10. 12:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi telepíti le mindig?
2022. máj. 10. 13:19
 4/5 Shaddark ***** válasza:

Csak szedd le a vezérlő pultban a programok hozzáadása és törlése menüben. És töltsd le kézzel a gyártó oldaláról.

Telepítsd és működni fog rendesen.

A driver boostert szerintem az sem gondolta komolyan aki kitalálta... Lehetetlen megoldani hogy perfektül működjön.

Vagy legalábbis sok száz mérnök napi teljes munkaideje lenne szükséges hozzá.

2022. máj. 10. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
A Driverboostert azonnal felejtsük el. Ki tudja, honnan szed össze mindenféle szutykokat. Drivert csakis a hardver hivatalos honlapjáról töltünk le manuálisan és azt telepítjük.
2022. máj. 10. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!