M4sport online közvetítést hogy lehet normális működésre bírni?
Otthoni wifin. Mobilnettel működik, nekem ez a fura.
Az internettel nincs semmi gond, online játékok, youtube, streaming platformok gond nélkül mennek.
M4 sport online stream a jobb napokon negyed óránként kifagy ("a lap hibát észlelt"), rosszabb napokon 2-3 percig bírja laggolva. Az argentin-ausztrál meccset konkrétan telefonon kellett néznem, nem volt túl nagy élmény és el is fogyott a havi mobilnetem ezzel.
Mit tudnék csinálni, hogy tudjam nézni a vb-t otthon? Hogy lehet működésre bírni a streamet?
Szedd a levegőből. Ha szerencséd van, akkor elég egy darab drót hozzá. Ha nincs szerencséd, akkor egy hosszabb kell.
Nincs tévénk. (Se adás bekötve, se készülék - egy projektor van csak)
Rendszeresen visszatérő kérdés... állami cég, örülni kell, hogy ennyire is működik....
Én csak a forma 1-et nézem, de van hogy inkább letöltöm később, mert kibírhatatlan. Vezetékkel összedugott gépen (mac és win is, többféle böngésző), wifis tableten, mobilnetes telefonról, bönészőbő, appból, VLC-ben a linket megnyitva, mindenhogyan próbálkoztam már. Szar. Erre a következtetésre sikerült jutnom. Még jó hogy egy fillér adót nem fizetek. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!