Szerintetek ez a webshop kamu?
"Lépjen kapcsolatba velünk: info@bestnfast.hu, PJU d.o.o. 1239 Budapest, Európa u 9-11. „I” épület, 7-8 kapu. ExpressOne Visszáru Raktár"
LOL...
1 hetes google vélemény
(A Google fordítása) A csalók nem fizetnek ne válaszoljanak!! Nincs visszatérítés!!
(Eredeti)
Oszuści nie płacicie nie odbierajcie!! Nie ma możliwości zwrotu !!
Van egy másik weboldaluk is
A domain adatai szerint:
egy szlovén cég van mögötte, amit az Opencorporates adatbázisában megtaláltam:
de a hivatalos szlovén adatbázis nem ad vissza találatot:
az anyavállalat weboldala:
szóval lehet, hogy megkapod a dolgot, de a jótállásos ügyintézés feltehetőleg nem lesz olyan könnyű.
Én rendeltem tőlük egy macis fotelt. Hát úgy kaptam meg hogy ülni nem lehet rajta. Nincs benne elég töltő anyag. Fos az egész. 2 hétbe telt mire felvették velem a kapcsolatot. Küldtek egy linket ahol tegyek fel képet vagy videót a maciról, kitöltöttem mindent, de a képet se a videót nem tudtam feltölteni. Újra írtam nekik hogy segítsenek. Írták hogy segítenek írjam nem ja panaszom és ha visszafizetés szeretnék ma küldjem el a bankszámla számomat. Írtam nekik hogy szeretném a macit kicseréltetni egy jobbra. Utána vissza írják hogy nem tudják kicserélni mert a többi is hibás. De az összeg húsz százalékát visszautalják nekem és vegyek belőle töltő anyagot. Mondom oké De akkor cseréljük ki pandamaci ra vagy unicornis ra. Vissza írják hogy az nem lehetséges mert nem tudják hogy milyen állapotú már nem nyithatják ki. Erre visszaírtam hogy ha már semmi se jó ,nincs bankszámlaszámom,postai úton várom az összeget vagy küldjenek töltőanyagot. És megírtam nekik hogy felveszem a kapcsolatot a fogyasztóvédelemmel. Most várom a visszajelzést.
Érdekes más cégnél olyan jól működik minden a visszacserélés. Barátnőm rendelt egy gitárt ,belül nem volt jó. négy napon belül kicserélték neki. Nem tudom nálunk miért nem működik ez a csere dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!