Megbízható webshop az e-termekek.hu oldal?
Nem akarom itt rossz hírét kelteni, de "Illés István ev" nem túl biztató.
Nem sok felelőssége van, ha bezár esetleg.
Akik komolyan gondolják hosszú távon, azok Rt., Kft. vagy Bt. formátumban nyitnak boltot.
Mondjuk nem fog átverni, az látszik az AFSZ-en ami normális ott. Csak a garancia miatt én drágább dolgokat nem vásárolnék ott. Mert egy ev. bármikor lehúzhatja a rolót, aztán mehetsz gariztatni Mekkába.
- Mondjuk én - általánosságban elmondható - senkitől nem vásárolok, aki nincs fent az arukereso.hu-n.
Egyrészt fárasztó copy-pastéval hasonlítani, jó e az ár amit ajánl, másrészt a megbízhatóságot sem tudom megbecsülni.
20 felett tehetsz feljelentést.
Amúgy a weboldalon ott van minden infó, Ránéztem én is - nem kamu webhely ezért nem tudja megúszni a felelősségre vonást.
Ám van több boltjuk is ahol nem küldenek árut ha jól látom.
Nagykáta Kövidinka utca 58
Ha közel vagy és rámenős vagy vissza adja az árát azt írták...
Nem hiszem hogy meg lehet úszni.
Nem profi, hivatalos webáruházakat csinált ahol felelősséget vállalt.
Annyi, ha csak kevesen perelik be / jelentik fel akkor pénzbüntetés.
Ha sokan (ha nyomozást indítanak sok lesz) akkor meg csalásért szerintem ülni is fog.
valószínűleg az volt az alapelv hogy nem szállít, tönkremegy újat nyit és üzleti hibaként adja majd elő - ám ezt a bíróságon kiröhögik ha oda kerül az ügy.
Mondjuk reklámozhatnátok is, ha sok ember tud róla hamarabb foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!