Xbox 360 RGH-s konzol le tudja játszani az Xbox one játékokat?
Figyelt kérdés
Van ugyanis egy RGH-s Xboxom,de sajnos már régóta nem lehet hozzá új játékot kapni,így hátha az Xbox one játékokat le tudná játszani.2022. dec. 4. 22:02
3/5 anonim válasza:
Persze, sőt a Playstation-öset is. :facepalm:
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó,te nyilván mindent tudsz. Ne haragudj kérlek,hogy felmertem tenni egy kérdést egy szándékosan erre szánt weboldalon,amin ez a lényeg. Nézd el nekem,hogy nem vagyok oly nagytudású,mint te,és nem tudom mindenre a választ :/ A szarkazmusodat díjazom,bár nem látom sehol a kiírásomban,hogy ez kérés lett volna. Remélem,hogy azért ettől máris jobb napod lett és megvan a heti boldogságadagod... :D
A többieknek köszönöm a lényegretörő,hasznos választ! :)
2022. dec. 5. 19:21
5/5 anonim válasza:
Az általános logika az, hogy újabb konzol játékait a régi nem tudja futtatni mert a konzolgenerációk között hatalmas teljesítménybeli különbségek vannak. Ha megnézed a két gépet az Xbox 360ban 512MB RAM (memória) van és az Xbox Oneban 8GB (8x 1014MB). Olyan néha előfordul, hogy egy játékot külön megírnak két különböző gépre (például most a legtöbb játék fut Xbox One és Xbox Series konzolokon is), de akkor vagy nagy különbségek vannak a két verzió között vagy pedig az újabb konzol semennyire sincs kihasználva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!