Színkalibrálás otthon? Lenovo ideapad gaming 3.
Vettünk egy fantasztikus laptopot amit imádok, grafikai munkára. Viszont sajnos itthon vettem észre, hogy a színek közel nem olyan erősek, kicsit mintha fakó is lenne, és tök jó lenne, még feljebb tolni a fényerőt, de azt se tudom, mivel a maxon van. Igyekeztem a beállításokba állítani a gammát meg ilyenek, de még nagyon lenne mit javítani. Sajnos a boltba csak annyit láttam, hogy hu mennyire szép bekapcsolva blabla. De ugye akkor nem volt így ennyire előttem. Van esetleg vmi fasza színkalibráláshoz esetleg vmi szoftver, vagy bármi ami még segíthetne? Fényerő, kontraszt javításon? Nagyon drága volt. A boltba tudták, h mire használnám, azaz képszerkesztésre stb. Ami a HP laptopon szép fekete feher kép, itt nem teljesen. És még sorolhatnám. :/
Windows 10 pro van rajta, ha ez számít.
Laptopot ilyen jellegű dologra nem gyártanak, nem ez a fő use-case...
Ha speciális igényeid vannak, akkor rádugsz egy monitort, és az olyan amilyet csak akarsz.
Amúgy videókártya driverben vannak ilyen beállítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!