Az i3-as processzorral szerelt laptopok miért ilyen drágák? Miért nem akciózzák le őket?
Figyelt kérdés
Kb. ugyanannyiba kerülnek, mint a ryzen 3 5300u-val szerelt modellek, ami viszont majdnem dupla olyan erős [link] , és ahogy néztem, az igpu is több mint másfélszer erősebb benne. Ki vesz ilyen szart? Mármint i3-as laptopot.2022. dec. 1. 14:06
11/14 anonim 

válasza:

#10 Tévedés, az tavaly volt... már rég a 12. generációnál járunk... az i3-1215U pl. újabb.
12/14 A kérdező kommentje:
11.: Ebben igazad van. Csak sajnos egy ilyennel szerelt laptop 200 ezer forint felett van, és ryzentől jócskán le van maradva.
2022. dec. 1. 18:41
13/14 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon el vagy tévedve az árakkal.. rengeteg laptopot láttam én már 11-ik generációs Intel i3-as processzorral ilyen 140-180 ezer forint között. Szóval nem igaz, hogy csak 200. ezer felett van. (Max dell-nél mert kifutó és modellváltás van)
14/14 anonim 

válasza:

#13 A 12. generációsra írta.
Példát amúgy még nem láttunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!