Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Windows 10-en hol lehet...

A Windows 10-en hol lehet megtekinteni a tevékenységelőzményeket?

Figyelt kérdés
Azt már megtaláltam, hogy hol lehet ezeket törölni, de nem tudom, hol nézhetném meg, hogy mik történtek a gépemen. Azt sem tudom pontosan, hogy mit takar az, hogy tevékenységelőzmény. Azért szeretném megnézni, mert félek, hogy vírusos a gépem, és ha elfelejtem áramtalanítani, akkor már volt, hogy bekapcsolva találtam a gépemet amikor hazaértem. (Nyilván ez nem lenne érdekes, ha előtte nem kapcsoltam volna ki.) Egyáltalán van értelme megkeresnem, vagy úgysem fogok rajta semmit sem találni? A vírusirtóm nem talál semmit.

2022. nov. 30. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Van a Vezérlőpultban egy eseménynapló, de ott aztán van minden. Egyébként nem hiszem, hogy vírus kapcsolta volna be a géped.
2022. dec. 1. 08:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor mitől kapcsolódhatott be?
2022. dec. 1. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem teljesen tiszták a körülmények, nem tudom.
2022. dec. 1. 20:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell paráznom, ha ilyet csinál? Mármint eleinte azt gondoltam (mert már többször is volt ilyen), hogy biztosan csak dinka voltam és nem kapcsoltam ki a gépem, mert elfelejtettem. De aztán egyszer ott voltunk a szobámban, és fogta magát és elindult. A bejelentkezéses entert is átugrotta. Aztán vártam kb. egy percet, majd kicsit pánikolva kikapcsoltam. Azóta már nem gondolom, hogy én felejtettem bekapcsolva. Meg egy olyan program is nyitva volt, amit mindig megnyit a gép bekapcsolásakor, és ezt mindig bezárom. Ha én hagyom bekapcsolva, akkor nem lett volna ott. És akkor ha nem vírus, mit tudok vele csinálni? Vagy ilyen, és hagyjam annyiban?
2022. dec. 1. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak annyit írtam, hogy nem hiszem, hogy vírus kapcsolta volna be, de már ebben is kételkedem, nincs kizárva, van ilyen lehetőség, most hogy rákerestem pár kulcsszóra angolul. Mindenesetre futtass le egy víruskeresést szerintem.
2022. dec. 1. 21:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm!
2022. dec. 2. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!