Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lett ez a zöld csík az...

Mitől lett ez a zöld csík az iMac-en és lehetséges valahogy javítani, vagy teljes kijelző csere kell?

Figyelt kérdés

Van egy iMac amin van egy zöld csík. Mitől lett ez és meg lehet valahogy csinálni?

[link]

2022. nov. 28. 09:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Induláskor is megjelenik, vagy csak már amikor betöltődött a rendszer?
2022. nov. 28. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Tipikus pixelhiba, a durvábbik fajtából. Nekem is van ilyen monitorom. Javítani nem magyon lehet. Kijelzőcsere megoldja. Kérdés, hogy meg éri-e.
2022. nov. 28. 13:31
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 Megkérdeztem az eladótól, azt a kérdést amit feltettél és csak azt irta rá hogy "igen". Úgyhogy pontosan nem tudom hogy mikor jelenik meg a hiba.

#2 értem. Javítani szerintem nem éri, meg kivéve ha találok mondjuk egy alaplahibás olcsó példányt.

Ezt az iMac et ami képen van plusz egy csomó alkatrészt értékesít az eladó, olcsón úgyhogy megveszem. Alkatrésznek még jól fog jönni.

2022. nov. 28. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!