Milyen, legalább 128 gb-os pendrive-ot ajánlotok amin esetleg nem 3-4 óra mire átmásolok egy 60gb-os 4K-s filmet?
Van egy SanDisk ultra dual 128 gb pendrive-om, de borzalmasan lassú. Még usb 3.1-en is. Egy 60 gb-os 4K-s film 3-4 óra mire felmegy rá.
Egyébként az usb 3.1 is kamu, mert sima 3.0-n is 3-4 óra mire felmegy.
ha jol szamolok 3 oraval is 5-6MB/s sebesseggel irodik?
az nagyon nem jo ott nem stimmel valami ha mas nem magaval a pendrival van gond
arukereso 150MB/s ir hozza
persze ha atlagos ssd rol van szo (es ennyiert milyen lenne) akkor ennyit bir kb. Egy pillanatig amugy pedig 10-30MB/s korulivel kellene dolgoznia hosszutavon
szoval valami gond biztos van
hogyan masolod? Nem jelenik meg a reszletes masolo kepernyo ami irja aktualis sebesseget? Meg kellene figyelni, vagy mas masolo progival ami ezt kiirja folyton
vagy tesztelni sem art pendrivet
amugy pedig lehet rossz alaplapi bios beallitas is, vagy driveres gond, vagy windows (vagy oprendszeres ha mas) beallitasos gond
lehet formazassal/particionalasaal is gond
elolapi csatikban hasznalod? (ha asztali pc) mivel azzal is lehet gond
ha kozvetlen hatul alaplapra dugva sem jo akkor megeshet tappal is gond pl.
5V ot erdemes kimerni uresen es hasznaltkor is
Hátul használom mert csak ott van usb 3.1. De elől is kipróbáltam ahol csak 3.0 van az is ilyen "gyors".
De, néha fel is ugrik másolás közben 20-30 mb/s-ra (akkor sem 150re) de csak 1-1 másodpercig aztán visszaesik. Volt erről korábban kérdésem, végül minden ki lett próbálva, de semmi és odáig jutottam, hogy kell egy újat venni.
Külső ssd nem tudom mennyire opció, lehet, hogy a tv fel sem ismeri, az ssd meg nem is bírja a sok másolást.
pl itt is erre panaszkodnak
nem tudom miert ilyen silanyak
de azert ilyen arkategoriaban annyira nem csodalkozok
ssd k is vannak egeszen pendrivera hasonlitoak
nyugodtan vehetnel olyant is vegeredmenyeben arban ugyanott vagy mintha egy jobb pendrivet vennel, viszont gyorsabb stabilabb lehet
ha tenleg rengeteget irsz ra akkor is kb. 5evet ki kell birjon az meg miert nem eleg?
"az ssd meg nem is bírja a sok másolást."
Miért is? Jópár éve van már SSD, elején mondták ezt, azóta rájöttek hogy mégis bírja. De megnyugtathatlak hogy a pendrive ugyanaz mint az SSD hisz azon is hasonló chip van. Szóval ha SSD-től félsz emiatt, akkor pendrive-ot se használj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!