Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógépekkel miért van...

Számítógépekkel miért van ennyire probléma? Miért van ennyi hiba bennük?

Figyelt kérdés

Mióta játszom konzolon és inkább a telefont használom böngészésre sokkal stabilabbak, használhatóbbak, mint a számítógépek. Elindítottam a számítógépemet már azonnal előjöttek a problémák. Gyerekkorom óta használtam pc-t és milliónyi problémáim voltak vele, nem egy HDD ment tönkre azért, mert felidegesítettek. Olyan 6 éve újítottam fel a pc-met és játékoknál stabilitási problémák jöttek elő mai napig nem tudom mi okozza, rengeteg fórumot böngésztem, elvittem szervízbe nem találták a hibát. Aztán vettem egy ps-t és semmi bajom nincs vele, sőt több játékkal tudtam játszani az exkluzív címek miatt. Már a kontrollert is kényelmesebbnek érzem, mint a billentyűzetet.

Mi az értelme a számítógépeknek, ha tele vannak hibákkal és drágábbak is, mint az konzolok és az okostelefonok?

2022. nov. 20. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
User error, pistike.
2022. nov. 20. 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A konzolt direkt igy gyártják, egy adott konfig, arra rá egy "oprendszer", a játékok erre a konfigRA készülnek.

PCnél millio gyártó millio alkatrésze kerül be, Sokfajta OS, sok program, amik mind bezavarhatnak egymásnak...

2022. nov. 20. 13:50
 3/9 EgyGabor ***** válasza:
100%

A konzol/telefon vonal az egyféle és minimálisan tudsz belepiszkálni. Ergo elrontani és elállítani sem tudod.

A fejlesztőnek is könnyebb a konzol, mert ismert a konfig képessége.

Az átlag user-nek manapság nincs szüksége számítógépre. Mármint desktop-ra, mert a telefon és a konzol is egy közönséges számítógép. Pontosan ugyanazok az összetevői és a logikai felépítésük. A lényegi difi, hogy kiküszöbölték a legnagyobb hibatényezőt: a user-t. Főleg az a user veszélyes aki azt hiszi, hogy ért hozzá és szerelget meg matat ;)

2022. nov. 20. 14:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nulla hiba van a számítógépemmel. Ahogy a #1 írta: ez bizony user error lesz.
2022. nov. 20. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A számítógépekben sokkal kevesebb hiba van mit amit egy átlag felhasználó ki tudna szúrni. szóval valszeg valóban a felhasználó oldalon kell lennie a hibának.
2022. nov. 20. 15:45
 6/9 Hintalow ***** válasza:
100%
Nekem az elmúlt sacc 6-7 èvben a melóhelyen használt tollam többször szart be, mint otthon a gèp 😅
2022. nov. 20. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Valamit nagyon eltoltál, ha ennyi gondod volt.
2022. nov. 20. 16:36
 8/9 NTBS ***** válasza:
25%
Sok benne az alkatrész, talán ezért.
2022. nov. 20. 19:04
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Tipikus user error. Szerintem ott valami nem stimmel nálad. Igen az tény, hogy egy játék konzol arra van kitalálva, arra van optimalizálva és kevesebbet lehet benne matatni. Míg egy asztali számítógép, vagy laptop esetén rengeteg mindent tud a felhasználó elpiszkálni, átállítani. Pl. sokan azt hiszik, hogy feltesznek innen onnan amonnan mindenféle "gyorsító" meg ilyen olyan progikat jobb lesz. Hát nem lesz jobb instabilabb lesz. Ugyanez az OC is. De vérpistike mindenhez (is) jobban ért. És tekergeti ész nélkül a paramétereket. Egy milliomod fps reményében.

Ugyanígy nem nézi meg egy-egy program ajánlott konfig igényét (nem a minimum, ajánlott) és csodálkozik...

2022. nov. 20. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!