Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy is van ez az ncorenál?

Hogy is van ez az ncorenál?

Figyelt kérdés
Rámegyek az aktivitásra és kiadja hogy miket kell vissza seedelnem. Előző hónapba kaptam 5 nap letöltés megvonást mert nem töltöttem pár filmet vissza. Most rámegyek kiadja azokat is amiket tegnap töltöttem le filmeket, de a régieket is amikért megvonást kaptam viszont ott a napokat pirossal írja. Az lenne a kérdésem hogy azokat vissza kéne töltenem amiket pirossal ír?
2022. nov. 17. 20:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Lehetséges hitn runok száma 14 és a hitn runolt torrentek száma 8 ez mit jelent ?
2022. nov. 17. 23:44
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Az, hogy max 14 lehet mielőtt kapod a figyelmeztetést, és még6 van ehhez vissza.
2022. nov. 18. 01:18
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Nem! Azt jelenti, hogy jelenleg 6-nál járt le a határidő és a hónap végéig 14-nek fog. A hit and runolható az, amennyi megengedett. Hacsak nincs Elite rangod vagy prémiumod, akkor indítsd el a klienst és kezdj el seedelni, mert ebből biza bünti lesz hó végén, ha nem teszel még most ellene.
2022. nov. 18. 08:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem visszatölteni őket
2022. nov. 18. 19:16
 15/21 A kérdező kommentje:
Elkezdtem 3 filmet visszatölteni az egyiket hetfő óta seedelem és mikor rámegyek az aktivitásra van egy olyan oszlop hogy hátra van es annal a filmnél amit hétfő óta seedelek azt írja hogy 22 óra van hátra de hát már hetfo óta töltomvissza es a 48 óra már tuti lejárt. Valamit nem jól csinálok?
2022. nov. 18. 19:21
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit ment a gép? Csak addig ketyeg az óra amíg ténylegesen seedeled, ha nem akkor megáll. Ha napi kb 5 órát megy akkor jó a számítás.
2022. nov. 18. 19:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Telora toltom le a filmeket egesz nap be van kapcsolva fent pedig kiirja hogy downloading:0 seeding:3
2022. nov. 18. 19:41
 18/21 anonim ***** válasza:

Majdnem jól írja a 16 os, de nem csak az számít mennyit ment a gép, hanem, hogy ezalatt mennyit futott a kliens. Ha a kliens nem fut akkor addig az óra sem ketyeg, hiába megy a géped.

48 óra seed amúgy simán teljesíthető, sokkal inkább mint annak idején az 1:1 arány. Szóval nem nagyon értem, hogy ki az aki ezt nem tudja teljesíteni.

2022. nov. 20. 14:12
 19/21 anonim ***** válasza:
főleg úgy, hogy valóban amennyiben töltik is tőled a fájlt akkor ez folyamatosan rövidül a feltöltött mennyiséggel arányosan.
2022. nov. 20. 14:14
 20/21 A kérdező kommentje:
Nekem valamiért nem seedeli vissza. Telora szedtem le a filmeket onnan is seedelném vissza de valamiért nem, pedig fent ki is irja, hogy jelenleg fut a program.
2022. nov. 21. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!