Hogy is van ez az ncorenál?
Figyelt kérdés
Rámegyek az aktivitásra és kiadja hogy miket kell vissza seedelnem. Előző hónapba kaptam 5 nap letöltés megvonást mert nem töltöttem pár filmet vissza. Most rámegyek kiadja azokat is amiket tegnap töltöttem le filmeket, de a régieket is amikért megvonást kaptam viszont ott a napokat pirossal írja. Az lenne a kérdésem hogy azokat vissza kéne töltenem amiket pirossal ír?2022. nov. 17. 20:35
1/21 anonim válasza:
Igen, különben jön a letöltés megvonás. 48 óra seed idő minimum
2/21 anonim válasza:
A pirosakat nem muszáj, azért piros, mert túllépted az időt.
3/21 anonim válasza:
De, vissza kell mindent ami bent van a listán, kivéve annyit amennyit a rangod megenged. Oda van írva fent, hogy mennyi megengedett és mennyi a lehetséges, ha utóbbi nagyobb akkor bajban vagy. Ha kisebb akkor minden rendben, mivel már nincs 14 nap a hónapból és ennyi időd van visszaosztani mielőtt piros lesz, ha most valamit letöltesz az már csak a következő hónap végén lesz vizsgálva. A piros azt jelenti, hogy túllépted az időt, de attól azt még vissza kell osztani és ha megteszed, büntetlenül megúszod. Ha a hónap utolsó napján több a pirosod mint a megengedett, akkor büntetnek.
4/21 anonim válasza:
" 48 óra seed idő minimum"
Nem egészen.
A letöltött adatmennyiségnek megfelelő adatot kell visszatölteni, VAGY 48 óra, ha annyi idő alatt nem szedik le elegen.
5/21 anonim válasza:
#4. a legtöbb torrentnél annyi seeder van, hogy szinte lehetetlen az 1.0 arány visszatöltése.
6/21 anonim válasza:
5-ös
Ez inkább a régebbi torrentekre igaz. De én nem is írtam az ellenkezőjét, csupán pontosítottam a szabályt. Ismerősöm a héten a 2022-es Nyugaton a helyzet változatlan-t kb. 40 perc alatt töltötte vissza.
7/21 anonim válasza:
#5 nem lehetetlen, nekem simán megy, de tény, hogy népszerű torrent kell hozzá amit sokan visznek akár csak az elején, de van amit folyamatosan visznek. Meg persze a 48 óra vagy 1-es arány csak a minimum, önként addig seedelsz ameddig csak akarsz. Én amit letöltöttem azt benthagyom örökre, amikor megy a gép a háttérben megy a kliens, szép lassan elérem a Legend rangot (6000. helyen vagyok most), pedig nem megy 0-24 a gép, csak amikor használom is. A rangom korlátlan hit and runt engedne, de ha már leszedtem miért ne töltsem vissza, az csak jó.
8/21 anonim válasza:
7-es
Ahogy mondod.
Az ismerősöm sem törli azonnal amikor elérte a szükséges minimumot. csak akkor töröl egy torrenten amikor a fájlt is törli. Van amit már fél éve tölt vissza.
9/21 anonim válasza:
Nekem sok már évek óta bent van. Senkit sem zavar, hogy a háttérben megy a feltöltés, igazán bent hagyhatná mindenki. Aki a 48 órát/1-es arányt nem tudja elérni és büntetést kap, az kb semmit sem ad vissza, szóval megérdemli.
10/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat !
2022. nov. 17. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!