Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudok ps4-en billentyűt...

Keny09 kérdése:

Hogy tudok ps4-en billentyűt és egerek használni?

Figyelt kérdés

Üdv!

Van egy ps4 prom és nem nagyon megy a call of duty és ehez hasonló játékok joy-al,vettem egy olyan kütyüt nevezetesen egy ( Crous Zen ) átalakitót,amihez ha minden igaz,ha csatlakoztatok egy egeret és egy billentyüzetet akkor tudom játszani,de nem működik!Az átalakítóra nincs írva semmi olyan hgy milyen billentyűt vagy egeret lehet használni így hát vettem egy - egy Coller Master billantyűt és egeret! Az egér működik de nagyon lassú,a billentyü nem működik viszon világít de semmi többet! Tudnátok valami ötletet adni,vagy ajánlani olyan billyentyűt egeret amit jól működik?

2022. nov. 16. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
A szuperkütyü helyett miért nem usb-n csatlakoztatod rá az egeret, billentyűzetet?
2022. nov. 17. 10:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Az nem támogatott! Azért kell hozzá át alakitó,csak nekem így sem működik
2022. nov. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!