Bmw Fan kérdése:
Akkor mit lehet csinálni ha a laptopomon 2 billentyűzet nem érzékelődik, és az egyik kellene a laptop feloldásáhiz? Magyarán a jelszóba van egy betű amit nem érzékel és így nem tudom használni a laptopom. Lenovo y520-am van
Figyelt kérdés
Ilyenkor mit lehet csinálni?2020. okt. 22. 23:23
1/7 anonim válasza:
rakotsz egy kulso billentyuzetet.
2/7 anonim válasza:
bmws még az indexet sem tudja használni nemhogy egy laptopot.....
3/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám, mikor leöntöttem a billentyűzetet. Vagy külső vagy képernyőbillentyűzet, ez a kisegítő lehetőségek között található.... Nekem a win8.1 gépemen kellett ezt használom, az a jelszó mellett valahol felhozható volt. Most win10 van, ezen nem használtam még.
4/7 A kérdező kommentje:
#1 És #3 köszönöm az eddigi válaszokat! :)
#2 Te idióta.. honnan tudod hogy van e kocsim te? Kinek képzeled magad?
2020. okt. 23. 00:30
5/7 anonim válasza:
Ha pont azok a billentők jók, akkor az ascii kódját ütöd be.
7/7 A kérdező kommentje:
#5 köszi
#6 attól még hogy fan vagyok nem kötelező hogy legyen is olyan autóm
2020. okt. 29. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!