Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért zúg a fejhallgatóm...

Miért zúg a fejhallgatóm játékok közben?

Figyelt kérdés

Nemrég pontosabban tegnap vettem egy pc-t, alaplapba (FUJITSU D3402-B2) épített hangkártyája van, csatlakoztattam a fejhallgatómat (GXT márkájú) Nagyon fain minden amíg nem nyitok meg egy játékot (valorant). Mondhatni olyan hangja lesz mint amibe bele hányt egy légy...

Az előző gépemnél semmi gond nem volt. Utána ha kilépek a játékból a zúgás pl. discord hívásban hallatszódik a másik fél felé, viszont én már nem hallom.

Valaki tud rá valami megoldást? Tippek?

Előre is köszönöm.

2022. nov. 10. 20:14
 1/6 A kérdező kommentje:
Akkor recseg csak amikor elindul a kör, amikor főmenüben vagyok a recsegés nem hallatszik egyáltalán.
2022. nov. 10. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezek az irodai (netalán még használtan is vetted) számítógép alaplapok nem igazán arra valók, hogy nagy teljesítményű cpu-kat meg gamer vga-kat dugj rá.

Valószínű túl zajos lett az alaplap és ez áthallatszik az integrált hangkártya chip-re is. Vagy veszel új alaplapot, vagy külső hangkártyát.

2022. nov. 11. 01:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából, egy elég nagy teljesítményű gamer számítógépről beszélünk... A legújabb TombRaider illetve cs:go is rajta van, semmi gond vele. Gondolom ha ilyesmi gond lenne, akkor ezeknél is jelen lenne...
2022. nov. 11. 04:49
 4/6 A kérdező kommentje:
A külső hangkártyát meg fogom próbálni szerintem. Köszönöm a tippet.
2022. nov. 11. 06:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez inkább a Valorant hibája. Ha a hangerőt leveszed nullára, akkor is csinálja?
2022. nov. 11. 12:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos végig próbálgattam... ha letálcázom a játékot akkor viszont a hangját hallom a játéknak, viszont a zúgás megszűnik
2022. nov. 11. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!