Hogyan jelentkezzek be a Gmail fiókomba?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt beállítottam a Gmail fiókomban a két lépcsős igazoló dolgot. Akkor beírtam a telefonszámom, de másik email címet nem adtam meg. Most az történt hogy nem tudok belépni. Tudom az email címem és a jelszavamat, de telefont és számot cseréltem. És a második igazolás nem sikerül mert hiába küldi a kódot a régi számomra, nem tudom megnézni. A másik lehetőség hogy elküldi az e-mailre a kódot de nem értem hogy miért hiszen nem tudok bejelentkezni. Ha bárki tud valami megoldást azonkívül, hogy csináljak újat, azt szívesen meghallgatom. Köszönöm2022. nov. 4. 15:59
1/2 anonim válasza:
"A másik lehetőség hogy elküldi az e-mailre a kódot de nem értem hogy miért hiszen nem tudok bejelentkezni."
Mert előfordul, hogy az ember az egyik eszközén be van jelentkezve a fiókjába, de másikon nincs, és nem tudja a jelszavát. Ilyenkor jól jön ez a lehetőség.
Próbáld meg kitalálni a jelszavad, más lehetőséged nem nagyon van.
2/2 anonim válasza:
"A másik lehetőség hogy elküldi az e-mailre a kódot"
Nem hinném, hogy arra, amelyikbe be akarsz jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!