A gmail fiókomba mindíg újra be kell jelentkeznem minden egyes indításkor, vagy kezdőképernyőre váltáskor. Mit tegyek, hogy automatikusan ne jelentkezzen ki hanem maradjon bejelentkezve?
Kedves kérdező. A beállításokban keress rá a tartalombeállításokra. Itt pedig nyisd meg a Cookie- k lehetőséget. Meglehet itt nincs bekapcsolva a cookie-k mentése opció.
Helyi adatok megőrzése kizárólag a böngészőből való kilépésig- ezt pedig kapcsold ki, ha be van kapcsolva.
Harmadik féltől származó cookie-k letiltása - ez szintén legyen bekapcsolva.
Útvonal az eléréshez- Beállítások- speciális beállítások- adatvédelem és biztonság- itt ezen a lapon- tartalombeállítások- erre katt. - cookie- k. Itt lesznek a beállítások, amiről fentebb írtam.
Amennyiben itt minden jól van beállítva, akkor részemről passz.
Még valamit- ha törlöd a böngészési előzményeket, és a cookie-k és egyéb webhelyadatok be vannak pipálva akkor szintén kiléptet a rendszer.
Remélem érthetően írtam, sok sikert. Üdv.
Szia. Akkor valószínű az lesz, amit itt írt az egyik hozzászóló, hogy bugos a böngésző. / több ilyen kérdés volt a napokban / Mondjuk nekem is a legfrissebb Chrome van de nálam nincs ilyen probléma.
Esetleg próbáld meg eltávolítani majd újra telepíteni. Vagy van még egy lehetőség a beállításokban legalul - a Chrome alaphelyzetbe való visszaállítása. Ilyenkor minden bővítmény, beállítás elveszik, mindent újra kell majd raknod. Ha az eltávolítás mellett döntesz, akkor szinkronizáld a böngészőt, lépj be a Chrome- ba a google fiókoddal, majd a beállításokban bejelölöd, hogy mit szinkronizáljon. Könyvjelzők, jelszavak, kitöltési űrlapok, bővítmények... Ilyenkor újratelepítéskor minden beállítás visszaállítódik. Próbálkozz, valamelyik verzió csak bejön.
Üdv. sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!