Miért szaggat a játék az első pár percben?
Call of Duty Modern Warfare 2-ről van szó, annak is a Multiplayer része. Ahogy betölt a játék és indul a meccs, az első kb 2 percben szaggat. Nem folyamatosan, de meg-megakad. Utána minden rendben. Fps 120-140 folyamatosan és így is megakad. Eltelik ez a kb 2 perc és minden rendben lesz, akadás a játék hátralévő részében nincs.
5600XT , Ryzen 5 3600 , 16GB 3200MHz és HDD-n van a játék. A rendszer Win11 és M.2-re van rakva.
Ha van tippetek azt megköszönöm, mert nagyon bosszantó ez a jelenség.
"és HDD-n van a játék"
Meg is válaszoltad magadnak kb. Durván WWII résztől kezdve egyáltalán nem ajánlott HDD-ről játszani CoD-ot, mert vagy ez lesz, vagy mire betölt már megy a meccs.
Hogyne lenne vele baj... Egyszerűen lassúk mára, nem véletlen hogy rengeteg játéknál már direkt fel is tüntetik a helyigény mellet, hogy ajánlott az SSD.
Pakolhatsz alá egy 10.000-res WD Raptort is, a legolcsóbb SATA SSD is a dupláját hozza, nem beszélve a PCI-E csatolós darabokról.
Köszönöm a válaszokat!
Átraktam m2 ssd-re és megszűnt a probléma.
"Szívesen. Aki pedig leszólta az SSD-t, jól olvassa el a kérdező válaszát."
Ki szólta le az SSD-t? Én biztos nem. Én azt mondtam, hogy olcsó és lassú HDD-n lesz probléma, pl egy 5400RPM-esen. Egy jobb minőségű HDD-n nincsenek ilyen problémák. Tudom, mert én HDD-ről nyomom és soha nem volt ilyen problémám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!