Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szaggat a játék?

Miért szaggat a játék?

Figyelt kérdés
Helyzet a következő, kiszedtem a gépemből a tápegységet, szétszedtem és kitakarítottam, majd visszaraktam visszadugdost mindent ugyan úgy ahogy volt és most azt csinálja a gép hogy bármilyen játékkal akarok játszani szaggat mint az állat, előtte full grafikán laggmentesen ment mostmeg semmi, nemhiszem hogy azért mert kivettem meg visszaraktam a tápegységet köze lenne bármihez is... gtx 1060. Processzor i5, az illesztőprogramot is frissítettem de ugyan úgy szaggat... youtubeon videó meg laggmentesen megy 4Kban

#szaggatás #Illesztőprogtam
2021. febr. 14. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy YouTube videó laggmentesen megy 4K-ban egy jobbfajta, tíz éves videokártyán is (Tapasztalat), ezért az nem releváns.

A videokártyának adtál áramot kábelesen is? A legtöbb kártya elindul kábel nélkül is (Persze van olyan kártya, aminek elég az alaplapból felvett áram is), de mivel nincs elég áram, ezért aligha tudsz vele kezdeni vele.

2021. febr. 14. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az integrált chip dolgozik a 1060 helyett,ez egyértelműnek tűnik.ez bírja a 4K videókat, azért nem tapsztalsz akadást.
2021. febr. 14. 21:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Kap áranot, álitgatni is tudom a ventit benne, msi afterburber is látja a kártyát
2021. febr. 15. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!