Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Le-tálcázott játékkal kevesebb...

Le-tálcázott játékkal kevesebb áramot fogyaszt a PC?

Figyelt kérdés

Adott egy játék amit többen is lehet játszani, (ilyen local host szerver szerűséggel).

Na most a haverok ugye akkor tudnak csatlakozni, ha én futtatom a játékot. Sokszor jó lenne ha akkor is futna a game, ha éppen nem vagyok otthon hogy a többiek tudjanak grindolni.

Csak hát a mai energiaárak mellett nem tudom, hogy mennyire lenne takarékos megoldás ha elindítom a játékot, lerakom tálcára és kikapcsolom a monitort?

2022. okt. 31. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Értelmesebben megírt játék grafikát nem számol/frissít ha tálcán van, minden mást igen, a kártya fogyasztását meg tudod spórolni. Játékfüggő, de sok esetben pár euróért lehet néhány fős szervert bérelni, annak valószínűleg több értelme van.
2022. nov. 17. 09:06
 12/13 anonim ***** válasza:
29%
Milyen játék? Sok ilyen local host-os játéknak van csak szerver része is, így nem kell a komplett játékot futtatni. Egyébként igen, ha tálcára teszed, akkor annak képi megjelenítését nem fogja számolni.
2022. nov. 17. 12:43
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk ha a monitor lekapcsol azzal spórolsz 25W-ot (130W helyett csak 105W-ot fog fogyasztani) :D
2022. nov. 17. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!