Hogyan tudom a HP laptopom fényerejét beállítani hogy ne változtatgassa állandóan?
Kerestem már angolul, magyarul, mindenhogy de az istenért sem találok ilyen automatic brightness beállítást sehol a laptopon. Energiabeállításoknál is egyedül azt lehet, hogy mikor aludjon el a képernyő, pedig már teljesen belementem minden advanced beállításba.
A probléma az, hogy állandóan variálja a fényerőt, hol elsötétül, hol kivilágosodik (pl ha megnézek egy világos weboldalt, kivilágosodik még jobban) és r-hadt idegesítő és már nem tudom, hol keressem a beállítást egyszerűen semmit nem találok rá.
Angol, magyar fórumon is néztem, hivatalos hp-n is semmi. Remélem valaki tud segíteni.
HP 255 G8 laptop
15,6"FHD AMD RYZEN 3-3250U/INT. VGA/8GB RAM/256GB/WIN10)
Egyáltalán van rajta ilyen szenzor?
Mert itt az írja ha nincs nem fog megjelenni ez a beállítás: [link]
Ha viszont van felül valahol a webkamera mellett helyezkedik el. Egy fényes szobába takard le, ha semmi nem változik lehet valami hiba miatt csinálja az állandó fényerő változást.
Köszönöm szépen, lehet hogy nincs.
Sajnos már jobban aggasztanak ezek a frissítések és a probléma a windows update dologgal.
Ami ezen a képernyőképen szerepel probléma:
Már hibaelhárítást mindent próbáltam, nem változik. A win11-t is letöltöttem és telepítettem de nem történt semmi (végig ment a lépéseken, újra indult stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!