Hogyan tudom a HP laptopom fényerejét beállítani hogy ne változtatgassa állandóan?
Kerestem már angolul, magyarul, mindenhogy de az istenért sem találok ilyen automatic brightness beállítást sehol a laptopon. Energiabeállításoknál is egyedül azt lehet, hogy mikor aludjon el a képernyő, pedig már teljesen belementem minden advanced beállításba.
A probléma az, hogy állandóan variálja a fényerőt, hol elsötétül, hol kivilágosodik (pl ha megnézek egy világos weboldalt, kivilágosodik még jobban) és r-hadt idegesítő és már nem tudom, hol keressem a beállítást egyszerűen semmit nem találok rá.
Angol, magyar fórumon is néztem, hivatalos hp-n is semmi. Remélem valaki tud segíteni.
Driverek rendesen fel vannak telepítve?
Ha meg új modell, lehet a Windows 11 jobban muzsikálna rajta és ezek a beállítások is elérhetőek lennének.
Sajnos nem tudom frissíteni, hiába nyomok rá hogy frissítések keresése, nem ad ki semmit. És a win11 sem elérhető.
Képernyőfotó: [link]
Letöltöttem és telepítettem a 11-et, végig ment a 3 lépésen ami időbe is telt, újra indult ...és nem történt az ég világon semmi. A windows updatesnél pedig ugyanazt látom amit eddig.
Mi lehet a gond?
Vigyem vissza az üzletbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!