Hogy adhatok hozzá feliratot egy youtube videóhoz?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy gyakorlásnak is jó lenne, ha pl. YouTube videókat lefordítanék magyar nyelvre. Lehet ilyet csinálni? Akik nem értik örülnének és nekem is jó lenne gyakorlásnak.2022. okt. 25. 21:00
1/5 anonim válasza:
Youtube-on másnak a videójához sehogy nem lehet már adni közösségi feliratot. Kivették két éve:
2/5 A kérdező kommentje:
oh értem. De kár..köszönöm..
2022. okt. 25. 22:34
3/5 anonim válasza:
Gyakorlásnak az is jó, ha letöltesz egy filmet, hozzá az adott angol (?) nyelvű feliratot és abból készítesz magyart vagy más nyelvűt. Én ezt csináltam sokáig. Hasznos gyakorlás volt. Rakat olyan film van, amihez nincs fent felirat, vagy a családtagokat, ismerősöket, barátokat érdekelné, főleg idősebb korosztály, akinek nincs olyan penge nyelvtudása, örülnek, ha meg tudnak nézni olyan sorozatokat, filmeket, amikhez nem egyértelmű, hogy van felirat.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen amúgy én is arra gondoltam, hogy tökre hasznos lenne. Francia nyelvről lenne szó amúgy.
2022. okt. 26. 14:59
5/5 anonim válasza:
Ha vannak kedvenc csatornáid, őket megkeresheted vele, hogy szívesen feliratoznád a videóikat, aztán ők erre vagy reagálnak valamit, vagy nem.
TED.com-on lehet jelentkezni a beszédek fordítására, elég komoly rendszerük van, bár a beszédek többsége angol szokott lenni. Így inkább angolról franciára és magyarra lenne nekik érdekes hogy fordíts, de nézz körül, hátha van esetleg fent francia nyelvű beszéd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!