Vr-t telefonnal szeretném kipróbálni, mennyire lehet jó telefonnal az élmény?
Figyelt kérdés
Vennék hozzá egy vr szemüveget amibe bele tudom tenni a telefont.2022. okt. 19. 20:59
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Más. Kezdjük ott, hogy egy rendes VR setben van egy komolyabb optika és nagyobb felbontást is per szem.
3/10 anonim válasza:
#2, (#1 vagyok) nem rendes VR-t szeretne, csak kipróbálni. Szerintem arra egy Cardboard tök jó, nekem is volt, igaz, nem túl tartós, de ha vigyáz rá, sokáig jó lehet.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, csak kiszeretném próbálni, hogy milyen élmény.
2022. okt. 20. 07:14
5/10 anonim válasza:
Amúgy szerintem tök jó, vannak telóra ilyen programok (pl. hullámvasút), az asszony majdnem elesett, mert elszédült...
6/10 anonim válasza:
#5 Hullámvasút kezdőnek tilos. Először olyan program kell, amiben az ember statikusan áll a térben, pl Beat saber tipusú játék. Aztán jöhet az, hogy teleportál és ha azt bírta akkor fokozatosan a folyamatos mozgás.
7/10 anonim válasza:
1-es vagyok, felnőttként, telefonnal nézve azért nem olyan veszélyes, de amúgy igazad van, meg kellett fognom az asszonyt, hogy ne dőljön el, szóval kell a felügyelet és jobb, ha leül az ember. De k.jó élmény! :)
8/10 anonim válasza:
Half Life: Alyx
:) Mikor mellé esik a gránát és fedezék mögül vissza kell dobni, hogy ne dögölj bele. :D Mindezt gugolva és kapálózva. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2022. okt. 20. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!