150 ezerig melyik a legjobb telefon? 2 évig szeretném legalább használni.
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 22:18
2/3 SIDLER22 válasza:
Hát Apple vagy Androidot szeretnél?
Én a mai napig a 8 éves Galaxy Ace 3-asomat használnám, ha annó nem lettem volna kapkodó.
3/3 anonim válasza:
Ez azért nagyon tág fogalom,nincs ilyen hogy a legjobb telefon, mert mindenkinek más az igénye,S mindegyik készüléknek más az erősségei.
Szóval iPhone telefont ujonan nem nagyon kapsz 150 ezer alatt,(újabbakat)de ha neked nem gond a használt, akkor szerintem a 11 vagy 12, ezek manapság elég felkapottak, és jók.
Ha viszont androidot szeretnél, (én csak a samurol tudok véleményt adni)akkor válaszd az a52s ami ár/érték arányban elég jó,és az is szintén elég delkapott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!