A konvertáló amit használok ezt a három opciót kínálja, mik ezek: VBR, ABR, CBR, és melyiket használjam?
Figyelt kérdés
Szeretnék mp3 320 kb/s-be konvertálni wav fájlokat. Ez a három lehetőség van amit fent a kérdésben említettem.2022. okt. 13. 07:06
2/4 Morzsi007 válasza:
Flac jobb választás lehet, nagyobb fájl, de jobb minőség. Ha a méret lényeges, akkor mp3.
3/4 A kérdező kommentje:
#1 Köszi. #2 A méret fontos, ezért kell az mp3. De azt sem akarom, hogy nagyon gyenge legyen a minőség. A legtöbb zene 128 kb/s formátumban érhető el. Ami közel sem jó. A 320 kb/s esetében viszont a legtöbben azt mondják, hogy közel van a cd minőséghez. (Én is ezt tapasztaltam.) Szóval ezt választom.
2022. okt. 13. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!